RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

tirsdag 21. juli 2009

En skatt i garasjen

Eller kanskje jeg burde skrevet flere skatter? Nå er det straks tre år siden vi flyttet inn i huset vårt og fortsatt har vi pappesker med ting ute i garasjen. Jeg var så sikker på at jeg hadde flere bøker enn de som står i bokhyllen og i går kveld gikk jeg på bokjakt. Resultatet kan vel sies å være vellykket? Dette er bøkene jeg ikke har lest(et par av dem som jeg er usikker på om jeg har lest - mulig de ikke var spesielt minneverdige da?), i tillegg var det en haug med bøker som jeg har lest fra før av. I morgen skal jeg sette i gang en konkurranse hvor du kan vinne to av bøkene jeg allerede har lest.

Jeg må bare legge ved hilsenen som står skrevet til meg på innsiden av The Little Prince skrevet av Antoine de Saint-Exupéry):


Det er nå 13 år siden jeg fikk boken og enda har jeg ikke klart å suse meg til å lese den. Denne versjonen er forresten både på kinesisk og engelsk(kinesisk på høyre side og engelsk på venstre side).

3 kommentarer:

  1. Så herlig! Finnes knapt noe bedre enn å finne masse gode bøker og glede seg til å lese dem - om det så er i boden, garasjen, kjelleren eller biblioteket!

    SvarSlett
  2. Nei, ikke sant. Beste av alt: Gratis(eller det blir kanskje å lure seg selv litt he he).

    SvarSlett
  3. Va kul att hitta en skattgömma i garaget =) Speciellt om det är böcker du inte har läst.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)