RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 22. juli 2009

Vinn to herlige feel good bøker!


Trenger du litt lettlest og koselig underholdning? Da har jeg akkurat det du trenger. Jeg gir bort to av mine feel good favoritter til en heldig leser, nemlig Come Together[min anmeldelse] og Come Again[min anmeldelse], begge bøkene er skrevet av Josie Lloyd og Emlyn Rees. Obs. begge bøkene er på engelsk.

Hvordan delta?

Du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommetar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg gjerne igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren.Følgende gir deg hver en ekstra vinnersjanse:
1. Bli følger av bloggen. +1
2. Blogg om konkurransen. +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din(blogger du så legg igjen link til ditt innlegg). Dere som allerede er følgere får selvfølgelig en ekstra vinnersjanse automatisk :)

Konkurransen slutter ved midnatt 22. august. Lykke til!

14 kommentarer:

 1. Jeg vil selvsagt delta i konkurransen:)

  www.osspaeina.blogspot.com

  =)

  SvarSlett
 2. http://osspaeina.blogspot.com/2009/07/en-konkurranse.html

  SvarSlett
 3. Jeg vil selvfølgelig vinne bøker :D Jeg følger bloggen din også:)

  SvarSlett
 4. Jeg vil delta! :)
  munatic@gmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg deltar ikke, måtte bare si at jeg har lest begge to (ritkignok på norsk) og jeg likte de veldig godt! Kanskje jeg burde lese de om igjen snart :)

  SvarSlett
 6. Vurderte om jeg skulle gjøre det jeg også men har så mange andre bøker på vent som jeg har planer om å lese.

  SvarSlett
 7. Åhh, jeg vil være med! :D
  Jeg følger deg på bloglovin, teller det? :p Og jeg skal skrive om konkurransen i det neste innlegget på bloggen. Skal legge igjen linken når jeg har gjort det :)

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne vinne!!! Satte meg opp som følger også, i tillegg har jeg deg på lenkelista mi på bloggen min:)
  Lykke til til meg:)

  SvarSlett
 9. Jeg vil veldig gjerne vinne! Er i beit for bøker å lese for tiden, og som nybakt mamma er det ikke alltid like lett å komme seg på biblioteket for å låne bøker. ;)
  Jeg har for øvrig blitt følger av bloggen din, men jeg har dessverre ingen egen blogg enda. :)

  SvarSlett
 10. Jeg vil gjerne vinne! Uansett, takk for bok-tips ;) Trenger litt lett sommerunderholdning før studiene begynner :)

  SvarSlett
 11. Hei :) Jeg slenger meg med på konkurransen! Jeg har blogget om konkurransen din her: http://beatelill.blogspot.com/2009/08/om-vinne-bker.html
  Har også meldt meg på som følger av bloggen din. Som nyoppstartet bokblogger synes jeg dette tiltaket er spennende, og kommer nok til å følge bloggen din fremover uansett om jeg vinner eller ikke :)

  SvarSlett
 12. jeg har veldig lyst til å delta i denne konkuransen, jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om den. :D kjempebra blogg!

  SvarSlett
 13. jeg vil veldig gjerne delta! elsker bøker og sier jo aldri nei takk til muligheten for å vinne noen jeg ikke har lest enda:)bra blogg var det og:)

  kristinha@live.no
  :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)