RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 13. august 2009

Her er jeg

OrchidImage by *santosh via FlickrJeg sitter og skriver en anmeldelse av Stephanie Meyers bok The Host. Hadde planer om å få lagt ut anmeldelsen nå i kveld men jeg orker ikke å sitte mer ved pc'n nå. Er rett og slett litt sliten, har pådratt meg en halsbetennelse, alltids kjekt å få erfart hvordan det føles(skrevet med litt ironi) - har faktisk aldri hatt det før. Har fått peniciling i dag, så jeg tror at med det og en god natts søvn så er jeg bedre i morgen.

Jeg må få si at det er utrolig hyggelig å ha fått så mange faste lesere, det setter jeg stor pris på! Håper dere henger med selv om det har blitt to dager med lite blogging fra meg nå. Jeg kommer sterkere tilbake. Ha en riktig fin kveld!
Reblog this post [with Zemanta]