RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 29. august 2009

Ny konkurranse - bøker til en kald og mørk høstkveld

Høsten nærmer seg med stormskritt, hva er vel bedre enn å sitte i go' stolen med en hyggelig bok mens det er mørkt ute og regner pisker mot rutene? Bøkene dere kan vinne denne gangen er:

Første bok(paperback) i den populære serien til Alexander McCall Smith om privatdetektiven Mma Ramotswe(boken er forøvrig også filmatisert) - The No. 1 Ladies' Detective Agency(no. Damenes detektivbyrå nr.1) :Opprørske døtre. Forsvunne ektemenn. Utro partnere. Falske leger. Har du et problem som ingen kan hjelpe deg med bør du avlegge Precious Ramotswe et besøk. Hun er innehaver av Botswanas beste - og eneste -kvinnelige detektivbyrå. Metodene hennes er kanskje ikke de mest konvensjonelle, og fremtoningen langt fra Miss Marple, men med varme, vett og vittige observasjoner kommer hun langt. Og er hun i beit, støtter hun seg på sin nyinnkjøpte Håndbok for privatdetektiver. Den har nyttige tips om skygging og sikring av spor, men det er først og fremst ved hjelp av en usvikelig intuisjon at Mma Ramotswe løser de små og store mysteriene folk i Botswana kommer til henne med.


og The Miracles of Santo Fico(no. Miraklene i Santo Fico) av D.L. Smith(innbundet):Leo Pizzola vender tilbake til landsbyen Santo Fico etter tjue år. Landsbyen er like fattig som da han forlot den, men noen ting er endret. Av barndomskameratene er det bare lille Guido som tar han i mot. Bestevennen fra barndommen er død, og kvinnen han en gang forgudet nekter å snakke med ham. Og verst av alt, landsbypresten ser ut til å ha mistet troen. Kanskje er det et mirakel byen trenger, om så Leo og Guido må lage det selv?


Hvordan delta?

Du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommentar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg gjerne igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren.

Følgende gir deg hver en ekstra vinnersjanse:
1. Anbefal meg en hyggelig og varm bok som jeg kan kose meg med foran ovnen en kald kveld. +1
2. Bli følger av bloggen. +1
3. Blogg om konkurransen. +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din(blogger du så legg igjen link til ditt innlegg). Dere som allerede er følgere får selvfølgelig en ekstra vinnersjanse automatisk :)

Obs. Begge bøkene er på engelsk.

Konkurransen slutter ved midnatt 6. september. Lykke til!
Reblog this post [with Zemanta]