RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 5. august 2009

Twilight-regissør bak ny stor ungdomsfilm

Får Johnny Depp rollen som far?

Catherine Hardwicke, regissøren bak filmatiseringen av Stephenie Meyers Twilight, har tatt på seg å regissere en ny stor ungdomsfilm som har tittelen If I Stay. Filmen er basert på boken med samme navn skrevet av Gayle Forman. If I Stay(no. Hvis jeg blir) er bokbloggturné boken som jeg anmeldte her på bloggen tidligere i uken(ikke glem at du kan vinne min kopi av denne boken). Jeg ser frem til filmatiseringen av den.

Gayle Forman selv har blogget om sin drømmebesetning og som far kunne hun godt tenke seg Johnny Depp. Vi kan jo håpe at hennes fantasier blir virkeliggjort? Det første som slo meg da jeg leste dette var at Mr. Depp passer perfekt til den rollen.

Jeg lover at dette er mitt siste innlegg om Hvis jeg blir ;) (med unntak av når vinneren av boken skal annonseres selvsagt).

Sjekk forøvrig ut Ninas anmeldelse av boken i dag!

Ikke glem at du kan vinne min kopi av boken.

5 kommentarer:

  1. Depp hadde vært perfekt, og gitt meg enda en grunn til å se filmen;)

    SvarSlett
  2. SV: Åjoda! Kake er en finfin start på dagen ;)

    SvarSlett
  3. Kanskje jeg får sjekke ut de programmene da:)

    SvarSlett
  4. Jeg er litt ambivalent i forhold til om Depp passer som faren. På en måte er han jo en utrolig flink (og lekker) skuespiller med det hippe utseendet, men i tankene mine var det ikke helt slik Mias far så ut.

    SvarSlett
  5. Vi danner oss jo alle et forskjellig bilde av karakterene i en bok, for meg så er han akkurat en passe spesiell type til som jeg tror kunne fungert ypperlig i den rollen.

    Hva slags type ser du for deg at kunne spille faren til Mia? Er nysgjerrig på hvordan du ser han for deg =)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.