RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 2. november 2009

En vinner - tre bøker! True Blood serienEn heldig leser av bloggen kan vinne de tre første bøkene i serien om Sookie Stackhouse. Dette er bøkene som tv-serien True Blood er basert på, dette er bøkene jeg gir bort: Dødsjakt i Louisiana, De udødeliges assistent og De dødes klubb av Charlaine Harris(oversatt til norsk av Petter Natvig).Hvordan delta?

Du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommentar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren. OBS! Du må være over 16 år for å delta i konkurransen.

Følgende punkter gir deg ekstra vinnersjanser:
1. Skriv en bloggpost om konkurransen(legg igjen en link til innlegget ditt slik at jeg kan finne det) +2
2. Bli følger av bloggen. +2
3. Tweet om konkurransen på Twitter +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din. Dere som allerede er følgere får selvfølgelig også en ekstra vinnersjanse(husk å nevne at du følger meg i kommentaren din.
Konkurransen avsluttes 2.desember.