RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 2. november 2009

En vinner - tre bøker! True Blood serienEn heldig leser av bloggen kan vinne de tre første bøkene i serien om Sookie Stackhouse. Dette er bøkene som tv-serien True Blood er basert på, dette er bøkene jeg gir bort: Dødsjakt i Louisiana, De udødeliges assistent og De dødes klubb av Charlaine Harris(oversatt til norsk av Petter Natvig).Hvordan delta?

Du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommentar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren. OBS! Du må være over 16 år for å delta i konkurransen.

Følgende punkter gir deg ekstra vinnersjanser:
1. Skriv en bloggpost om konkurransen(legg igjen en link til innlegget ditt slik at jeg kan finne det) +2
2. Bli følger av bloggen. +2
3. Tweet om konkurransen på Twitter +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din. Dere som allerede er følgere får selvfølgelig også en ekstra vinnersjanse(husk å nevne at du følger meg i kommentaren din.
Konkurransen avsluttes 2.desember.