RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 24. januar 2010

Fasandreperne(krim) - "en smakebit på søndag"!

Min smakebit denne uken er fra den nye spenningsromanen Fasandreperne av Jussi Adler-Olsen(følg med i morgen da kommer min anmeldelse av boken - mens du venter kan du jo lese hva jeg syntes om den første boken om Avdeling Q) :

Når alt var klart i hodet hennes, ville hun reise seg opp. Gå bort til Dybbølsbro stasjon. Ta heisen ned til perrong 3 og så vente i den andre enden til et av hurtigtogene suste forbi. Hun ville strekke ut armene, stille seg helt ut på kanten av perrongen og så ville hun si: "Dere slipper ikke unna, fordømte svin."
Hentet fra bokens side 45.Bli med du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i kommentarfeltet her(da kan leserne enkelt finne frem til alle som deltar i denne ukens smakebit).