RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 21. januar 2010

Vinn Kjedebrev, en ungdomsthriller fra Tokyo.

Lyst til på den japanske ungdomsthrilleren Kjedebrev? Nå kan du vinne min utgave av boken(pent lest :)). Boken handler om fire ensomme jenter som sammen skriver en thriller på et nettforum. Etterhvert blir det vanskelig å skille mellom fiksjon og virkelighet. Det viser seg at en av jentene ikke bare forfølges i historien de har laget på nettet men hun forfølges også i det virkelig liv.Jeg leste boken selv i forrige uke og likte den veldig godt(les min anmeldelse her). Nå har jeg lyst til å gi min kopi videre til en annen som kan tenke seg å lese boken.

Hvordan delta?

Konkurransen er kun åpen for følgere av bloggen, bare klikk på Følg knappen på høyre side hvis du ønsker å bli med i konkurransen. Er du allerede følger av bloggen kan du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommentar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren.

Følgende punkter gir deg ekstra vinnersjanser:
1. Skriv en bloggpost om konkurransen(legg igjen en link til innlegget ditt slik at jeg kan finne det) +2
2. Tweet om konkurransen på Twitter(legg igjen link) +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din.

Konkurransen avsluttes 21.februar.