RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 21. januar 2010

Vinn Kjedebrev, en ungdomsthriller fra Tokyo.

Lyst til på den japanske ungdomsthrilleren Kjedebrev? Nå kan du vinne min utgave av boken(pent lest :)). Boken handler om fire ensomme jenter som sammen skriver en thriller på et nettforum. Etterhvert blir det vanskelig å skille mellom fiksjon og virkelighet. Det viser seg at en av jentene ikke bare forfølges i historien de har laget på nettet men hun forfølges også i det virkelig liv.Jeg leste boken selv i forrige uke og likte den veldig godt(les min anmeldelse her). Nå har jeg lyst til å gi min kopi videre til en annen som kan tenke seg å lese boken.

Hvordan delta?

Konkurransen er kun åpen for følgere av bloggen, bare klikk på Følg knappen på høyre side hvis du ønsker å bli med i konkurransen. Er du allerede følger av bloggen kan du kan enkelt og greit bare legge igjen en kommentar til dette innlegget og skriv at du ønsker å delta i konkurransen. Legg igjen mailadressen din slik at det er mulig for meg å komme i kontakt med deg hvis du er den heldige vinneren.

Følgende punkter gir deg ekstra vinnersjanser:
1. Skriv en bloggpost om konkurransen(legg igjen en link til innlegget ditt slik at jeg kan finne det) +2
2. Tweet om konkurransen på Twitter(legg igjen link) +1

Hvis du gjør en av punktene over husk å nevne det i kommentaren din.

Konkurransen avsluttes 21.februar.