RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 17. januar 2010

Kjedebrev - "en smakebit på søndag"!


  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i kommentarfeltet her(slik at leserne kan finne frem til alle som deltar i denne ukens smakebit).

    Min smakebit denne uken er fra ungdomsthrilleren Kjedebrev av Hiroshi Ishizaki. :


    I samme øyeblikk kom en bil kjørende. Idet frontlysene lyste opp veien foran huset vårt, glimtet det kort i et eller annet i skyggen av den nærmeste lyktestolpen. Hjertet mitt begynte å hamre. Jeg lente meg over verandagjerdet og myste i retning lyktestolpen.
    Hentet fra side 85.