RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 29. august 2010

Uglies - En smakebit på søndag

Bli med på denne ukentlige utfordringendu også, legg igjen en link til din blogg i Mr. Linky funksjonen nederst i bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg og få muligheten til å oppdage nye og interessante bøker :)

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Uglies av Scott Westerfeld:
Tally let her feet trip, and tumbled down the slope. The rough shingles battered Tally's knees and elbows as she rolled, letting out a cry of pain. she fought to stay on the roof, her feet scrambling against the wood to slow herself down.


Hentet fra side 310.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i MckLinky oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)