RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 26. september 2010

En smakebit på søndag - The Secret of Ka

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, legg igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg og få muligheten til å oppdage nye og interessante bøker :)


Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken The Secret of Ka av Christopher Pike(forfatteren av blant annet The Last Vampire serien):

I kept glancing down, expecting a crowd to form on the sidewalk below. Look! Up in the sky! It's a bird! It's a plane! No, it's the Carpet of Ka!
Hentet fra anmelder kopi sted 3270 på Kindel'n min.

For de som ikke kjenner igjen det som står uthevet med kursiv så er det bare en liten omskrivning av det de sier på begynnelsen av hver eneste episode av de gamle Superman tegnefilmene.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.


0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)