RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 3. oktober 2010

The Book Thief/Boktyven - En smakebit på søndag


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, legg igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg og få muligheten til å oppdage nye og interessante bøker :)

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken The Book Thief(finnes på norsk under tittelen Boktyven) av Markus Zusak:

Of course, I'm being rude. I'm spoiling the ending, not only of the entire book, but of this particular piece of it. I have given you two events in advance, because I don't have much interest in building mystery. Mystery bores me. It chores me. I know what happens and so do you. It's the machinations that wheel us there that aggravate, perplex, interest, and astound me. There are many things to think of. There is much story.
For en fantastisk forteller Markus Zusak er! Dette er den første av hans bøker som jeg leser, det har gitt mer smak. Jeg kommer nok til å plukke opp en noe mindre kjent bok av ham neste gang, som skal være like god hvis ikke bedre, som heter I Am The Messenger.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker "Boktyven" og den troner øverst på min liste over favorittbøker! Nå skal jeg skynde meg å bli med på "En smakebit på søndag". Så flott blogg du har, forresten!! Hilsen Anette :)

  SvarSlett
 2. Så fin bloggen din har blitt :) Jeg gleder meg forøvrig til du kommer med din anmeldelse av "Det usynlige fjellet".

  SvarSlett
 3. Eg også elskar Boktyven, den er fantastisk. Vart også veldig glad i "I am the messenger" og "Getting the girl", så du kan gle deg til å lese meir av Markus Zusak ;-)

  SvarSlett
 4. Anette: Tusen takk! Og takk for at du delte fra boken du holder på med.

  Bokelskerinnen: Tusen takk :) Jeg måtte finne på et eller annet for å få kommentarene til å virke igjen og det ser ut som det fungerer, heldigvis.

  Eva: Så bra da, da gleder jeg meg :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)