RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 4. oktober 2010

Nye bøker - uke 40




Hver mandag poster jeg de bøkene som har dumpet ned i postkassen min eller som jeg har kjøpt i butikken i uken som har gått. Bli med du også, bare legg igjen en link i oversikten under.



På lørdag fikk jeg en liten godbit i posten fra Gyldendal, det var boken
Rubinrød av den tyske forfatteren Kerstin Gier. Dette er første boken i en trilogi for ungdom, det handler om blant annet familiehemmeligheter, tidsreiser og kjærlighet. Bakpå boken nevnes både Romeo og Julie og Bella og Edward, da må det jo være en flott kjærlighetshistorie i denne trilogien, ikke sant?

Her er omtalen fra forlaget:
Det er ikke enkelt å leve i en familie hvor det er så mange hemmeligheter. Det tenker i hvert fall 16-årige Gwendolyn – inntil hun en dag plutselig befinner seg i London i en annen tid. Da skjønner hun at det er hun selv som er familiens største hemmelighet. Det hun ikke innser, er at man burde unngå å forelske seg når man er fanget mellom to tidssoner. Det gjør den kompliserte kjærligheten enda mer komplisert!
«Rubinrød» er en betagende og gåtefull kombinasjon av kjærlighet, humor og tidsreiser, og en av høstens storsatsninger i Gyldendal Barn & Ungdom. Boka er første del i en trilogi. Den neste; «Safirblå», kommer i 2011, mens den avsluttende «Smaragdgrønn», utgis i norsk oversettelse i 2012.
Kerstin Gier er en av Tysklands bestselgende forfattere; både for barn, ungdom og voksne. Flere av bøkene hennes er filmatisert, og de ligger kontinuerlig på tyske bestselgerlister. Nå står resten av verden for tur.
Om du fikk, kjøpte eller lånte noen bøker i forrige uke så del de med oss da vel :)