RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 4. oktober 2010

Nye bøker - uke 40
Hver mandag poster jeg de bøkene som har dumpet ned i postkassen min eller som jeg har kjøpt i butikken i uken som har gått. Bli med du også, bare legg igjen en link i oversikten under.På lørdag fikk jeg en liten godbit i posten fra Gyldendal, det var boken
Rubinrød av den tyske forfatteren Kerstin Gier. Dette er første boken i en trilogi for ungdom, det handler om blant annet familiehemmeligheter, tidsreiser og kjærlighet. Bakpå boken nevnes både Romeo og Julie og Bella og Edward, da må det jo være en flott kjærlighetshistorie i denne trilogien, ikke sant?

Her er omtalen fra forlaget:
Det er ikke enkelt å leve i en familie hvor det er så mange hemmeligheter. Det tenker i hvert fall 16-årige Gwendolyn – inntil hun en dag plutselig befinner seg i London i en annen tid. Da skjønner hun at det er hun selv som er familiens største hemmelighet. Det hun ikke innser, er at man burde unngå å forelske seg når man er fanget mellom to tidssoner. Det gjør den kompliserte kjærligheten enda mer komplisert!
«Rubinrød» er en betagende og gåtefull kombinasjon av kjærlighet, humor og tidsreiser, og en av høstens storsatsninger i Gyldendal Barn & Ungdom. Boka er første del i en trilogi. Den neste; «Safirblå», kommer i 2011, mens den avsluttende «Smaragdgrønn», utgis i norsk oversettelse i 2012.
Kerstin Gier er en av Tysklands bestselgende forfattere; både for barn, ungdom og voksne. Flere av bøkene hennes er filmatisert, og de ligger kontinuerlig på tyske bestselgerlister. Nå står resten av verden for tur.
Om du fikk, kjøpte eller lånte noen bøker i forrige uke så del de med oss da vel :)