RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 26. desember 2010

Manifest - En smakebit på søndagBli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Manifest(Mystyx #1) av Artist Arthur, Kindle lokasjon 2544:
The more I think about the fact that I actually was jealous at seeing two ghosts together, the more I feel sick. Maybe I need to be medicated or, worse, sent to a mental institution.
Her har vi en hovedperson som seriøst har behov for litt veiledning og terapi. Krystal  er 15 år gammel og sliter med foreldrenes skilsmisse, hun er sint på verden(kanskje ikke så rart siden det vel nærmest kom som et sjokk på henne og hun har blitt tvunget til å bo med moren og hennes nye flamme). Krystal går på skolen og på fritiden stenger hun seg inne på rommet sitt, i tillegg til dette så har hun noen egenskaper som er noe utenom det vanlige.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.

Ønsker alle mine lesere en fortsatt riktig god jul :)

1 kommentar:

  1. Har lagt ut en liten del av boka jeg skriver på for tida. Teller det? :)

    http://jonaspaataket.blogspot.com/2010/12/man-kan-vel-kalle-det-blotting.html

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)