RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 20. januar 2011

Bokanmeldelse: Første bloddråpe av Jeaniene Frost


Hva handler boken om?
Denise mistet mannen sin i en krig mellom vampyrer, en krig de ikke var en del av. Denise fortrengte hele den overnaturlige verdens eksistens. Dessverre for Denise ser det ut til at hun og resten av hennes familie er på dødslisten til et eller annet overnaturlig vesen. Denise bestemmer seg for å prøve å gjennoppta kontakten med sine venner i den verdenen hun har utestengt. Bestevenninnen hennes, Cat, er egentlig hennes beste håp, problemet er bare at hun er vanskelige å spore opp..

Mine tanker om boken?
Jeg har lyttet til orginalen First Drop of Crimson men hele Night Huntress serien til Frost er oversatt til norsk og serien kalles her Udødelig Spenning. I USA er denne boken i en serie for seg selv, som er en spin-off fra Frosts serie Udødelig Spenning. Her selges boken som bok #10 i serien. Lydboken var på salg hos Audible så jeg bestemte meg for å prøve den. Den avslører kanskje enkelte ting fra hovedserien men for min del kunne jeg fint lese denne boken uten å ha lest resten av serien, følte ikke at jeg hadde gått glipp av noe.

Kjemien mellom hovedrolleinnehaverne, Denise og Spade, er elektrisk. Frost vet hvordan man skaper god kjemi. Denise er en heltinne som nok er litt klisje innenfor sjangerenm hun er litt for sta for sitt eget beste og tar enkelte ganger mindre lure avgjørelser, allikevel så liker jeg henne. Spade er noe mørk til sinns men sensuel og snill, han tar avgjørelser basert på hva som er best for Denise men glemmer å stoppe opp for å finne ut av hva hun egentlig ønsker.

En historie fylt med action, vampyrer, blod som er vanedannende for vampyrer og en stykk ekkel demon. Anbefales som kjapp og lettlest underholdning når man trenger noe å koble av med. Jeg skal i hvert fall skaffe meg resten av serien ved en senere anledning.

Omslaget:
Jeg foretrekker helt klart det norske omslaget, det eneste jeg ikke liker så veldig godt er fonten og valget av farge på skriften. Jeg er ikke så veldig glad i omslag med halvnakne mennesker på, det virker så billig, så enkelt liksom og den typen omslag får meg vanligvis ikke til å ville lese boken.

Oppsummering:
4 stjerner av 5 mulige.

Vil du vite mer om forfatteren eller boken? Ta en titt på linkene under:
Besøk Jeaniene Frosts hjemmeside
Les Jeanienes blogg 
Følg Jeanine på Twitter

Har du lyst til å lese andres meninger om boken? Ta en titt på linkene under:

Første bloddråpe av Jeaniene FrostBoken ble utgitt i: 2010 
Målgruppe: Voksne
Antall sider(paperback): 347
Forlag: Schibsted
ISBN: 9788251646017Kilde: Kjøpt og lasted ned fra Audible.

1 kommentar:

  1. Det er godt at du skrev en positiv omtale for basert på bokomslagene ville jeg aldri valgt disse.
    Cheesy er bare fornavnet, ser ut som hvilken som helst billigbok fra Rema.

    Noteres bak øret :-)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.