RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 9. januar 2011

Carrie Pilby - En smakebit på søndag


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Carrie Pilby av Caren Lissner, Kindle lokasjon 3764 : 
The waiter filled our water glasses, and David ordred a Coke for me and a glass of wine for himself. But then his wine came, and he held it out to me. "Try?" I hesitated then took a sip. It was sharp and sweet at the same time. "It's good,", I said.
Så langt er denne boken litt merkelig. Hovedpersonen er en meget smart jente, for smart for sitt eget beste kanskje? Hun er usosial og veldig dømmende, vet enda ikke helt hva jeg syntes om selve boken.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

6 kommentarer:

 1. Du hadde rett - denne gongen gjekk det heilt fint!

  SvarSlett
 2. Å så mange fine smakebitar denne veka. Mange gode nyttårsforsett rundt omkring. Det er bra, la oss håpe det heldt fram slik :-)

  SvarSlett
 3. Ja, mange flotte smakebiter. Kjenner det er litt farlig, jeg lar meg så fort friste :) Da er det viktig å huske på nyttårsforsettene, tror jeg har brutt et av mine allerede..

  SvarSlett
 4. En bra og godt krydret (hihihihihihi) smakebit :P

  SvarSlett
 5. Ja ;) Det var tatt fra scenen hvor hovedpersonen smakte vin for første gang faktisk.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.