RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 31. januar 2011

Nye bøker - uke 5


Hver mandag prøver jeg å poste de bøkene som har dumpet ned i postkassen min, som jeg har byttet til meg, fått for anmeldelse eller som jeg har kjøpt i uken som har gått. Fra BookMooch(nettsted hvor man legger ut bøker for å bytte med andre bokelskere):
The Lies of Locke Lamora av Scott Lynch - Denne har jeg lest en strålende anmeldelse av hos Knirk så da jeg fant den tilgjengelig på nettsiden visste jeg at jeg måtte ha den!

The Hero and the Crown av Robin McKinley - Jeg har sett bokbloggeren Angie fra bloggen Angieville nevne forfatteren flere ganger så jeg fikk lyst til å prøve meg på en av McKinleys bøker.

Spirit Walker av Michelle Paver - Ryan fra Empire of Books havr skrevet veldig overbevisende om serien så jeg har veldig lyst til å prøve meg på den. Dette er andre bok i serien men jeg venter også på den første. 

For anmeldelse:
Delirium av Lauren Oliver - denne gangen har jeg fått en ferdig kopi av boken, har en lesekopi fra tidligere. Jeg har ikke plass til flere bøker i bokhyllene så denne vil bli gitt bort på bloggen litt senere.

The Clan of the Cave Bear av Jean M. Auel - Dette er første bok i en serie som har vært utrolig populær, boken ble første gang utgitt i 1980. Boken har nylig blitt gitt ut igjen i England i forbindelse med at forfatteren nå etter mange år kommer med en sjettte bok i serien. Selv har jeg aldri lest serien men jeg husker en av venninnene mine slukte bøkene da vi gikk på ungdomsskolen. Blir spennende å se om jeg blir like hektet.Se så flink jeg har vært da, ikke kjøpt en eneste bok denne uken.

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Jeg har aldri vært inne på bloggen din før, men kom inn på den når jeg søkte på Eliszabeth gilberts Eat pray love.. Så du hadde den engelske utgaven av lydboken der hun leser den selv, husker du hvor du kjøpte denne?

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Audible har den blant annet. Super nettbutikk om man har iPod i hvert fall.

  SvarSlett
 3. digger postkassen!!
  uff, jeg trodde jeg var oppdatert i bokverdenen, men jeg har visst ikke peiling allikevel... :p
  xxx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)