RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 30. januar 2011

Delirium - En smakebit på søndag #5


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne gangen er smakebiten min fra en lesekopi av Lauren Olivers nye bok Delirium, side 35(lesekopi):
But they've stopped listening. All of them are staring beyond me, heads cocked, expressions confused, as though trying to make out familiar words in a foreign langage. And then suddenly the roaring and the screaming surge and I realize I haven't been imagining them all this time.
Utgivelsesdatoen for denne boken er 1.februar i USA og 3.februar i UK. Dette er første bok i en ny dystopisk trilogi og så langt syntes jeg den er veldig bra. Oliver har tidligere hatt knallsuksess med sin debut Before I Fall(jeg har ikke lest boken selv enda men har den her), noen har kanskje lest den? Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

6 kommentarer:

 1. "Before I Fall" er en meget god bok. Hvis du liker bøker i stil med "If I Stay" burde du ta en titt på den.

  SvarSlett
 2. Oi, fekk det jo til sjølv idag;)

  Så spennande å lesa ei bok som ikkje har komt ut ennå, korleis fekk du til det?

  SvarSlett
 3. "If I Stay" var veldig fin, så da liker jeg helt sikkert "Before I Fall" også. Har bare ikke satt den inn i leseplanen enda, har lånt den bort til Daydreamer.

  SvarSlett
 4. Elida: Den dumpet faktisk bare ned i postkassen min en dag. Ble veldig overrasket selv. Blogger jo på engelsk også så det er vel gjennom den bloggen det engelske forlaget har funnet meg tipper jeg.

  SvarSlett
 5. Syns også at If I stay var veldig fin, så eg bør kanskje sjekke Delirium og.

  SvarSlett
 6. Ååå... jeg har så lyst til å lese Delirium, skal bestille den så fort den kommer ut! :D
  Veldig spennende smakebit ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)