RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

tirsdag 11. januar 2011

Velkommen til Daydreamer - intervju


I dag har jeg den ære av å introdusere dere for min kjære lillesøster og nå medblogger, Daydreamer!  Jeg håper hun blir tatt godt i mot. Hun er en bokelsker akkurat som meg og siden hun ikke har noen egen blogg så har hun sagt ja til å blogge sammen med meg. Nå sender jeg "the golden mic" over til Daydreamer slik at dere kan få blitt litt bedre kjent med henne.

Kan du gi oss en kort presentasjon av deg selv?
Jeg er en realtivt vimsete, men ganske normal 25 år gammel jente, som akkurat er nyutdannet radiograf. Hverdagene går med til jobb, serie-titting på tv'n, lesing av bøker, data, venner, litt tegning og masse musikk! I helgene vil jeg veldig ofte finnes på en eller annen festlighet, studenten i meg vil ikke gi slipp. Jeg elsker også å se på alle slags matprogrammer, selv om jeg ikke kan lage mat selv, og er stor fan av antikvitetsprogrammet "Cash In The Attic". Sivilstatus: Kjæreste, og fornøyd med det :)

Hva slags bøker leser du helst?
Før leste jeg nesten utlukkende krimbøker. Grisham og Ludlum var blant favoritt forfatterene. Nå i senere tid har jeg, som mange andre, blitt bitt av den overnaturlige-basillen, og sluker bok etter bok med engler, feer, vampyrer, varulver og andre fantastiske figurer! I tillegg er jeg en stor tilhenger av de lettbente "jentebøkene" til Marian Keys, de får meg alltid i godt humør!

Hvis du kunne få vært en hvilken som helst rollefigur fra en bok hvem skulle det være?
Ååh....den var vanskelig. Men jeg tror jeg må si Sookie Stackhouse! I forhold til de fleste andre heltinnene i bøkene jeg nå leser, så er Sookie faktisk over 20 år, og det er derfor lettere å identifisere seg med denne rollefiguren. Dessuten florerer det konstant med kjekke beilere rundt den sjarmerende servitrisen fra Bon Temps (i alle fall om man går ut i fra rolleinnhaverene fra tv-serien "True Blood"). Og hvem kunne vel ikke tenke seg det :)

Hvis du skulle til en øde øy og kun fikk ha med deg tre bøker, hvilke tre ville du valgt?
Det måtte jo kanskje vært tre jeg ikke har lest fra før! Og de jeg dør etter å lese fortsettelsen på nå det er Morganville Vampires - The Dead Girl's Dance av Rachel Caine, Southern Vampire Mysteries - Dead and Gone av Charlaine Harris og The Mortal Instruments -City
of Fallen Angels av Cassandra Clare.

Bokfavoritter:

Beste norske bok?
Alle bøkene om Harry Hole av Jo Nesbø.


Favoritt forfatter?
Charlaine Harris - Southern Vampire Mysteries-bøkene er uimotståelige.


Favoritt bok?
Det er muligens ikke verdens beste litterære verk, men siden jeg leste den for mange mange år siden, så har Dean Koontz - Lightning ( på norsk Skyttsengelen) hjemsøkt meg. Det er den første sci-fi boka jeg leste, og jeg husker at jeg måtte lese den om igjen etter jeg leste den første gangen, fordi det var mye å fordøye for en liten sjel.


Favoritt sang?
Akkurat NÅ er favoritt sangen min "With a Little Help From My Friends", i Joe Cocker sin versjon.
Favoritt band?
Muse!

Er det noe annet du vil fortelle oss?
Det er befriende å kunne gi seg hen til fantasien og la bøkenes verden bli sin egen, selv om det kun er for en liten stund av gangen :)
Her var det en del nytt selv for meg som har vært storesøsteren til Daydreamer i 25 år.

9 kommentarer:

 1. Velkommen, Daydreamer :) Det blir spennende med en ny stemme til på Ladybugs blogg. Ser frem til å lese dine anmeldelser.

  SvarSlett
 2. Velkommen til blogg verden :)
  Ser frem til og lese det du skriver :)

  SvarSlett
 3. *vinker til DayDreamer* Heisann! Velkommen til bokbloggens verden! :D

  SvarSlett
 4. Velkommen til deg, Daydreamer! Liker godt bloggen til storesøster.

  SvarSlett
 5. Velkommen DayDreamer! Gleder meg til å lese dine tanker rundt bøker!

  SvarSlett
 6. Hiver meg å på for og ønske deg hjertelig velkommen ;)

  SvarSlett
 7. Hei Daydreamer, liker bloggen til søsteren din veldig godt! Og gleder meg til å lese dine innlegg:-)

  SvarSlett
 8. Så spennende! Velkommen i klubben, Daydreamer :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. Så hyggelig med en varm velkomst! Merker jeg får litt prestasjonsangst, det er jo ikke bare bare å følge i storesøster sine fotspor :) Håper jeg ikke vil skuffe noen! *Klem* til alle :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)