RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 6. februar 2011

En smakebit på søndag #6


Photobucket

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne gangen er smakebiten min veldig privat., bildet ovenfor er nemlig av vårt aller nyeste familiemedlemm. I en fei(ja, for 1t og 40 minutt syntes jeg er ganske så fort) på torsdagsmorgen kom det en liten prinsesse til oss. Håper dere andre har mange spennende smakebiter å dele i dag :DBli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.18 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Hun ser veldig søt ut :-)

  SvarSlett
 2. Eg tenkte på deg medan eg skreiv smakebiten min, og syns at du brukte lang tid på å legge ut din smakebit. Men du er herved tilgitt.

  Nydelige lita prinsesse! Gratulera så mykje!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Et nydelig tillegg til familien. :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse, Ladybug!

  SvarSlett
 5. For ei nydelig prinsesse, Ladybug! Gratulerer så mye med den lille! Håper alt står bra til. Stor klem :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer! :D Hun er nydelig! :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye:) Håper alt står bra til:)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ei så fin prinsesse

  SvarSlett
 9. 1) Gratulerer!
  2) Dette skal jeg ta som et tips :)
  3) sv: tja. Jeg tror denne boker er litt elsk-eller-hat. Jeg likte den ikke, men det er fordi jeg generelt er litt skeptisk til bøker av typen "problemfamilie og plutselig skjer det noe HELT ulogisk". Skriver man en bok om "vanlige" mennesker, synes jeg at man kan ha vanlige problemstillinger i tillegg. Om boken handler om en tryllekunster, er slike type "snakke-med-de-døde" osv. ting lov. Synes jeg. :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så masse med den vakre jenta :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse! Var sikker på at jeg hadde lagt inn en gratulasjon tidligere, men bedre sent enn aldri. Håper dere koser dere masse og at den lille er like snill som hun er fin;-)

  SvarSlett
 12. Jippi, gratulerer! Så søt! Litt seint ute, men så er jeg jo opptatt med en slik en selv ;)

  SvarSlett
 13. Satt og leste omtalen din av tegneserieromaen da jeg så dette bildet. Rykket nesten i babynerven.
  Nydelig!

  SvarSlett
 14. Tusen takk alle samme :) Uff, at jeg har glemt å svare på denne posten så lenge, så flaut.

  Jeg syntes selvsagt hun er nydelig men hvilken mor syntes ikke det om sitt eget barn? Nå har hun nylig fylt seks måneder. Tiden flyr.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)