RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 2. februar 2011

Tips til deg som er over 16 år og digger vampyrer!


Du bør ta turen innom bloggen til Cathrine hvor du kan vinne Dødsjakt i Louisiana og De Udødeliges Assistent av Charlaine Harris. Dette er de to første bøkene i serien om Sookie Stackhouse. Selv har jeg lest alle bøkene som er utgitt så langt så jeg deltar ikke, men det er helt sikkert mange der ute som enda ikke har rukket å bli hekta på serien.

4 kommentarer:

 1. Jeg har de to første bøkene allerede, jeg har lest første og skal begynne nå på andre:) Veldig spennende serie:)

  SvarSlett
 2. TAkk for litt publisistet! :D

  SvarSlett
 3. Prøv en Kindle ebokleser fra Amazon hvis du virkelig liker å lese engelske bøker. Du sparer penger og kan velge mellom hundretusenvis av bøker - levert på noen sekunder. Trodde aldri jeg skulle velge ebøker, men nå reiser jeg aldri uten min kindle (Ps! Dette er ikke ment som markedsføring! Jeg har ingen provisjon fra Amazon. Dessverre ;))

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, Nuf :) Jeg har allerede en Kindle :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)