RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 13. mars 2011

En smakebit på søndag #11


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne gangen er smakebiten min fra The Clan of The Cave Bear(no: Hulebjørnens klan) av Jean M. Auel, side 40(pocket):
They stared at each other, the young girl and the crippled, scarred old man, studying each other with equal intensity. He had never been so close to one of her kind and had never seen a young one of the Others at all.
Dette er den første boken av en serie på snart seks bøker om Ayla. Handlingen foregår i forhistorisk tid mens neandertalerne fortsatt eksisterte og vår rase, homo sapiens, var relativt ferske på denne jorden. Hele serien er oversatt på norsk og jeg tror den sjette og siste boken kommer ut på norsk en av de siste dagene i mars. Mange fans av denne serien har ventet lenge på den sjette og siste boken, i fjor var det nemlig 30 år siden første bok i serien kom ut.  Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.8 kommentarer:

 1. Den serien begynte jeg på da jeg gikk på ungdomsskolen, synes den var utrolig spennende. Det skal bli interessant å se hvordan det hele ender nå som siste boka i serien kommer.

  SvarSlett
 2. Denne serien vil eg og lesa:-) Ha ein fin søndag!

  SvarSlett
 3. Ann Kristin: Jeg husker en av venninne mine slukte de fem første bøkene da vi gikk på ungdomsskolen. Jeg ble nok litt skremt at tykkelsen på bøkene den gangen :)

  Elida: Takk det samme :D

  SvarSlett
 4. Mange fine smakebiter! :D Må bare få rette på meg selv: Halvgudene er ikke skrevet av MARIA men av MARI . Skriveleif :P

  SvarSlett
 5. Har selv planer om å lese alle bøkene snart. Har lest noen av dem tidligere, og nå har jeg snart fått samlet hele serien på billigsalg her og der :)

  SvarSlett
 6. Hei! Har en blog award jeg ønsker gi til denne flotte bloggen. Se http://tonjepaanorsk.blogspot.com/2011/03/fikk-denne-awardn-av-elin-jeg-har-fulgt.html

  SvarSlett
 7. Eg har lest dei fire første bøkene i serien, men då blei det så lenge å vente på nummer 5 av eg datt av. Kanskje det er på tide å ta ein kikk på den igjen :-)

  SvarSlett
 8. Hei. Ser at Tonje har kommet meg i forkjøpet, men jeg har mottatt en blog award og ønsker sende en videre til deg, se http://askine09.blogspot.com/2011/03/beautiful-blogger.html :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.