RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 24. april 2011

Warm Bodies - En smakebit på søndag #16Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Warm Bodies av Isaac Marion, fra side(lesekopi) 52:
"It's too quiet in here," she says, and stands up. She starts digging through my stacks of records. "What's with all the vinyl? Couldn't figure out how to work an iPod?" "Better... sound." She laughs. "Oh, a purist, huh?" I make a spinning motion in the air with my finger. "More real. More... alive."
Dette er faktisk den aller første zombie-romanen jeg har lest og av alle ting så skal det være en kjærlighetshistorie. Boken får skryt av blant annet forfattere som Audrey Niffenegger og Stephenie Meyer, noe som gjorde meg ekstra nysgjerrig på historien. Kan zombier være noe annet enn blodtørstige monstre?

Jeg liker den veldig godt så langt, verden er et skummelt sted. Levende bor sammen i grupper og beskytter hverandre mot de Døde. Av en eller annen grunn klarer zombien "R" å styre sin lyst til å spise og tar med seg mennesket Julie hjem til sin bolig i en 747 på en forlatt flyplass. Filmen kommer i 2012!
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

5 kommentarer:

 1. Høres ut som en interessant vinkling på zombie-temaet! Gleder meg til å lese hva du synes om romanen.

  SvarSlett
 2. Romantikk? Zombier? Hmmm... Høres jo litt spesielt ut, men ble litt nysgjerrig gså

  SvarSlett
 3. Det var en ny vri på zomibe-romanen. Det blir interessant å lese anmeldelsen.

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en riktig god påske videre :-)

  SvarSlett
 5. Fin tittel. Warm bodies :)
  Jeg klarte å poste smakebit et kvarter før midnatt. Ikke verst det. Er alltid litt i siste liten, men bedre sent enn aldri. God påske videre :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.