RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 1. mai 2011

Die for me - En smakebit på søndag #17Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Die For Me av Amy Plum, fra Kindlelokasjon(lesekopi) 903-6:
"Whereas you," Jean-Baptiste continued with undisguised distate, "I  have known for less than a day, and already you are intruding on my kindred's privacy. You are most unwelcome."
Die for me vil jeg si er en "paranormal romance" for ungdom med en ganske spennende type overnaturlige mennesker.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

2 kommentarer:

 1. "Don't ever get between me and a new line of shoes," I said. "Others have found that out to their sorrow. I guess I should follow that up with an evil laugh, because it sounds sort of ominous."

  Betsy Taylor fra Undead and Unemployed av Mary Janice Davidson. Absolutt en serie jeg tror du ville likt, ganske lik skrivestil og humor som Stephanie Plum-bøkene, bare med vampyrer:)

  SvarSlett
 2. Takk for smakebiten, Nina! Jeg har prøvd meg såvidt på den første boken på lydbok, men jeg var ikke helt engasjert. Tenker kanskje at jeg skal prøve igjen litt senere, liker jo Stephanie Plum-serien utrolig godt så denne burde jo være midt i blinken for meg.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.