RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 2. mai 2011

Gjør deg klar til Lesemaraton!

Ta med deg en venn ut i solen og les da vel.
Bildet: leggere al parco lambro av luiginterCC BY-NC-SA 2.0.

Den 9.juli braker det løs med Lesemaraton i regi av bloggeren bak bokbloggen Migrating Coconuts, Ann Helen Haugen. Da leser man bøker i 24 timer(eller så lenge man klarer). Det vil bli arrangert forskjellige utfordringer som man kan ta som små avbrekk i lesingen og det vil bli premier også.

Man trenger ikke å være bokblogger(eller blogger i det hele tatt) for å delta, men det er en fordel at man er glad i å lese bøker ;) Så hva venter du på? Meld deg på!

5 kommentarer:

 1. Eg har vore påmeldt frå starten, og gleder meg til 9. juli. Er og spent på kor lenge eg klarer å lese og kor effektivt det eventuelt vil bli:-)

  SvarSlett
 2. Må jo pimpe lesemaratonet litt ;) Det bli helt sikkert kjempemorsomt å prøve!

  Jeg skal være støttespiller, må vente med å bli ekte deltaker til minstemor har blitt litt eldre.

  SvarSlett
 3. Skjønner jeg må bunkre opp med lettleste vampyrbøker for å komme meg igjennom dette -)
  Venter litt med å melde meg på til jeg vet mer om ferie ol.

  SvarSlett
 4. Kjempe morro initiativ.. Som jeg skrev der inne :) Vil være med hvis jeg ikke har besøk. Nytter jo ikke og sitte med nesa i ei bok hvis det er gjester xD hehe

  SvarSlett
 5. Jeg har så lyst til å være med, men skal på forsinket 4th of July feiring den helga! Om noe skulle forandre seg i planene er jeg definitivt med!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)