RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 8. mai 2011

En smakebit på søndag #18 - Clan of the Cave Bear(Hulebjørnens klan)

Vi må forresten ikke glemme hvilken dag det er i dag. Husk å ut med flaggene alle sammen! Gratulerer så mye med Frigjøringsdagen. "Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv"..


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Clan of the Cave Bear av Jean M. Auel, fra 211(pocket):
Some day he would break her, he vowed to himself. Some day he would make her pay for the wounds she inflicted on his self-esteem. Oh, yes, some day she would be sorry.
Jeg har holdt på med denne boken i evigheter, starten er litt seig men nå begynner det å skje ting og jeg har lyst til å lese videre. Jeg leser boken på engelsk men den er også oversatt til norsk. Serien har vært utrolig populær og i år, 30 år etter første boken ble ugitt, kom sjette og siste bok i denne serien.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.3 kommentarer:

 1. Fin smakebit:)Høres spennende ut:)

  SvarSlett
 2. Jeg bare må lese den serien om igjen :) Jeg oppdaget den for over ti år siden (hjelp, føler meg gammel!) og har vært mer eller mindre hektet siden. Selv har jeg bare lest den norske oversettelsen (som er ganske bra, synes jeg), men planlegger å lese hele på engelsk nå som sisteboka har kommet... Spennende at så mange ser ut til å ha fått øynene opp for serien nå i det siste.

  SvarSlett
 3. Las dei første 4 bøkene i denne serien for lenge sidan, men no er det visst på tide å lese resten og :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.