RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 5. juni 2011

En smakebit på søndag #22 - Mørkt Liv
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Mørkt Liv av Kat Falls, side 9(innbundet):
Jeg beveget meg bortover langs støtfangeren til jeg fant den runde døra til luftslusen. Dekslet over panelet hang i én hengsel med merker langs kanten som tydet på at noen hadde brutt den opp. 
Akkurat nå leser jeg så mange bøker samtidig at jeg nesten har kommet ut av tellingen. Mørkt Liv tok jeg med meg fra biblioteket på fredag. Jeg har hatt boken på ønskelisten en stund og da Mari blogget om boken fikk jeg det lille ekstra spark i baken som gjorde at jeg plukket den med meg denne gangen isteden for å bare tenke at jeg ville lese boken engang og gå forbi hyllen der den stod.

Det er sol og sommer her om dagen og litt lite tid til blogging(og lesing), dessverre, men her må vi bare nyte det fantastiske været mens det er her.

Jeg gleder meg til å kose meg med å lese deres smakebiter, ha en fortreffelig søndag!Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

6 kommentarer:

 1. "Mørkt liv" høres spennende ut. Ser fram til anmeldelsen. :)

  SvarSlett
 2. Boka verkar ikkje som om den er heilt min smak, men eg forstår at andre kan like den.

  SvarSlett
 3. Mørkt liv virker som en veldig spennende roman. Gleder meg til å høre hva du synes om den.

  SvarSlett
 4. Spennende:) skal jeg sannelig gjøre.=)

  SvarSlett
 5. SV;=) så bra at du likte smakebiten. hehe. Hadde valgt ut en annen,men så leste jeg enda mer etter jeg leste ditt innlegg om smakebiten for forrige uke:) tror jeg kommer til å slenge meg på disse smakebit søndagene:)
  Helt enig med deg, at det er greit at de leder sin egen vei. Hadde jo vært kjedelig for oss som leser bøkene hvis det hadde skjedd alt til punkt og prikke. litt uforsigbarhet er bra:D Gleder meg til sesong 4:) Nå fikk jeg lyst å høre bøkene på lydbok også,synes sørstatsdialekt er kjempe fint å høre på:)

  SvarSlett
 6. Takk takk, har ikke kommet så langt i boken enda men det jeg har lest har vært spennende.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)