RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 12. juni 2011

En smakebit på søndag #23 - StarcrossedBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Starcrossed, Kindle lokasjon 2293-95(lesekopi):
"I honestly don't care how long it is to master this. I don't care if it takes me years. I'm jyst dying to do it again!" 
Jeg er omtrent halvveis i Starcrossed, jeg ble sugd inn i historien fra side 1. Jeg håper bare at historien holder samme spenningsnivå og kvalitet de neste 248 sidene.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

5 kommentarer:

 1. Nå ble jeg nysgjerrig! Flott smakebit, nå gleder jeg meg bare til boka ramler ned i postkassa mi :-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til anmelelsen din av denne :)

  SvarSlett
 3. Hvordan får du rutet inn sitatet?

  SvarSlett
 4. Spennende:) Liker veldig godt forsider/cover som er fine og innbydende:) Skal skrive et innlegg også,men smake bok fra boken jeg leser for øyeblikket:)

  SvarSlett
 5. Jeg har lest dine smakebiter en stund og fant ut at det var på tide jeg ble med, så i dag kommer min første smakebit :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.