RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 19. juni 2011

En smakebit på søndag #24 - City of BonesBli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra City of Bones av Cassandra Clare, side 74(pocket):
"My mother wasn't peculiar. She was the most normal person in the world." "Normal people don't generally find there homes ransacked by demons" Hodge said, not unkindly.  
Denne boken har opptatt hylleplass hos meg veldig lenge, nå fristet det plutselig veldig å begynne på den. Den har vært veldig spennende så langt.

I dag er jeg litt trøtt og sliten, arrangerte utdrikkningslag i går. En lang dag men det var morsomt og hyggelig! Da er det taleskriving neste(men ikke akkurat nå).Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

4 kommentarer:

 1. Skjønner du er trøtt da :) Men sikkert kjempe koslig da :)

  Åhh.. jeg vil så gjerne lese denne boken. Bare hørt bra ting om den over alt :D

  SvarSlett
 2. Boken din hørtes ut som en jeg ville like, men jeg tror jeg har samlet sammen alt jeg vil klare å lese i sommer (Det tok litt av :-))

  SvarSlett
 3. Har også hatt denne serien liggende en stund. Første bok kommer på norsk til høsten ;) Har også hørt veldig mye bra om den.

  SvarSlett
 4. Jeg har lagt inn en link til en e-bok (gratis) som jeg har skrevet. God bok!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.