RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 26. juni 2011

En sen smakebit på søndag #25Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

Denne gangen er smakebiten min fraværende, men dere må gjerne legge inn deres. Linkefunksjonen er oppe frem til neste søndag så om noen vil dele en smakebit en annen dag så er det bare å blogge i vei. Jeg er veldig opptatt om dagen så bloggen, samt lesing av andres blogger og lesing av bøker for min egen del er det ikke så mye tid til, men jeg håper og tror at bokbloggsamfunnet tar meg i mot når jeg har tid til å blogge igjen. Jeg har flere jern i ilden om dagen, det å være mamma til to krever jo sitt, og akkurat nå står forberedelse av forlover tale høyt i fokus. 


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


2 kommentarer:

 1. Ser ut til at Kate Morton står på manges leseplan for tida:)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Flott blogg. Jeg har lagt denne til i bloggfavorittene mine :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)