RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 3. juli 2011

En smakebit på søndag #26 - City of Bones

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra City of Bones av Cassandra Clare, side 181(pocket):
"Don't order any of the faerie food," said Jace, looking at her over the top of his menu. "It tends to make humans a little bit crazy. One minute your munching a faery plum, the next minute you're running naked down Madison Avenue with antlers on your head. Not," he added hastily, "that this has ever happened to me."
Smakebit fra samme bok som sist jeg delte, men jeg har ikke kommer meg gjennom den enda. Jeg håper at jeg får tid til å lese den ut denne uken, for nå er bryllupet jeg skulle være forlover i over og talen er holdt :D Jeg fikk så mye skryt, men om det var ekte eller fordi ut av medlidenhet til en som holdt en dårlig tale vet jeg ikke he he. Neida, det føltes ekte ut og det var veldig hyggelig å høre at ordene jeg hadde valgt til bruden ble satt pris på. Så nå kan jeg konsentrere meg litt om bøkenes verden igjen når det er ro i huset på kvelden. Og jeg kan besøke bloggene deres, selvsagt!
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.
8 kommentarer:

 1. Artig smakebit. Humor er alltid ett pluss i en roman. :)

  SvarSlett
 2. Hørte sut som interessant bok:)

  Min smakebit: http://trondsfilmblogg.blogg.no/1309698040_smakebit_p_en_sndag__.html

  SvarSlett
 3. Hei hei,

  jeg er innom for å høre om du har hatt anledning til å lage noen miniutfordringer til maraton på lørdag? Kunne du i så tilfelle sende dem til meg på mail (ann.haugen@student.uib.no) i løpet av kvelden eller fredag? Gi meg en lyd på mail eller på bloggen min så snart som mulig hvis du ikke har anledning til å lage utfordringer.

  Lykke til på lørdag, håper du koser deg med lesingen. Jeg gleder meg =)

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Jeg har sendt deg en e-post. Jeg håper vedlegget kom trygt frem, det lå nemlig ved i sent mappen min men hotmailen mente at det skjedde en feil med vedlegget.

  Regner med du roper ut om det er noe. Jeg er superspent på lørdagen!

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke fått mail fra deg enda, men studentmailen er av og til veldig treg med å motta mail. Kan gi en lyd i morgen hvis den enda ikke har kommet, så kan du prøve å sende den på nytt.

  Tusen takk for at du bidrar!

  SvarSlett
 6. @labben: Bare hyggelig :) Si i fra du, for jeg har mailen her så da prøver jeg bare en annen fremgangsmåte om det ble noe feil slik jeg gjord det nå.

  SvarSlett
 7. Jeg regner med e-posten er trygt hos deg :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.