RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 14. juni 2011

Trailer tirsdag - Shatter Me

Hver tirsdag har Maria trailer tirsdag og det hender at jeg slenger meg med(selv om det er lenge siden sist). Det har gått 264 dager siden Juliet tok på et annet menneske. Forrige gang hun tok på noen, det var ved et uhell, men Gjennopprettningsvesnet (The Reestablishment - hva kan være en god norsk oversettelse?)sperret henne inne for mord. Ingen vet hvorfor Juliets berøring er dødelig. Folk bryr seg egentlig ikke så lenge hun ikke skader noen andre. Verden er for opptatt med å falle i grus til å bry seg om en 17 år gammel jente. Sykdommer truer befolkningen, mat er vanskelig å oppdrive, fuglene flyr ikke lenger og skyene på himmelen har feil farge.

Gjennopprettningsvesnet sa at deres metode var den eneste måten å ordne ting på, derfor ble Juliet kastet i en celle. Nå har så mange mennesker omkommet at det hviskes om krig og Gjennopprettningsvesnet har endret mening. Kanskje Juliet er mer enn en forpint sjel i et giftig legme. Kanskje er hun akkurat det de har behov for nå.

Juliet må ta et valg: Skal hun være et våpen eller skal hun være en kriger?

Omtalen fra Goodreads er fritt oversatt av undertegnede. 

Boken nevnes i samme åndedrag som The Hunger Games trilogien og X-Men, er det rart jeg lar meg friste? Hva er trailer tirsdag? Man poster enkelt og greit boktraileren til en bok man har lyst til å lese.

5 kommentarer:

 1. Tenkte også X-Men når jeg leste det du skrev :) Høres spennende ut, mulig en bok jeg nok blir nødt til å lese...

  SvarSlett
 2. Virker spennende! Takk for link :)

  SvarSlett
 3. Spennende sånne boktrailere er:)

  SvarSlett
 4. Boktrailere er ikke så dumt:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.