RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 17. juli 2011

Vinn en bok +En smakebit på søndag #28 - Glemte minner av Rannveig Marit Mindresunde

Siden jeg fyller 28 år i dag så bør jeg vel nesten dele litt av dagen min med dere mine kjære lesere. Bare legg igjen e-postadressen din her, så trekker jeg en vinner neste søndag. Så over til dagens smakebit:


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Glemte minner av Rannveig Marit Mindresunde, side 82:
Hun satte seg opp i sengen og pakket dynen godt rundt livet. Lente hodet mot veggen og pustet sakte ut.
Glemte minner er en bok basert på en sann historie fra forfatter Rarrveig Marit Mindresunde sin slekt. Boken handler om to av norgeshistoriens verste rasulykker(1905 og 1936), Lodalsulykkene. Jeg har nok ikke kommet helt inn i historien enda føler jeg, men det skal bli interessant å få vite mer om disse glemte minnene.Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Linkefunksjonen er forresten åpen frem tilogmed neste lørdag så om man ikke rekker å være med på søndagen kan man dele smakebiten ved en senere anledning. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.
11 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen :-) Håper du får en strålende dag!

  Denne boka synes jeg høres veldig spennende ut, forresten.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen!

  Hvis du liker bøker om "glemte minner", kan jeg anbefale boka om Ingeborg Los. :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk dere :D

  @Ann Kristin: Slektsgranskeren i meg elsker glemte minner :) Tusen takk for anbefalingen, jeg noterer meg den.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse med dagen :D

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen!

  Denne boken hørtes bra ut. Jeg setter den på "skal-lese"- listen min. Noen av bøkene som handler om faktiske hendelser er veldig bra og noen er slett ikke bra, så jeg håper denne er blant de første :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse med dagen :) Den første Shophoholic-boka er kanskje litt heseblesende,men så blir de bare bedre og bedre! "Domestic housewife" er kjempemorsom syns jeg, men det kan jo også være at vi rett og slett har forskjellig smak :)

  SvarSlett
 8. Spennende smakebit! Gratulere med dagen=)
  skal melde meg på konkurransen=)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse med dagen! Håper du har hatt en kjempeflott dag i dag og blitt feiret etter alle kunstens regler!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)