RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 25. august 2011

Boktema fra A-Å #U-V


Så var det tid for boktema hos Anette(Anettes bokboble) igjen, så i dag deler jeg to favoritter med dere.
Jeg postet nemlig ingen favoritt forrige uke så jeg må jo ta med U også :)

#U:
Der er favoritten grei, det må bli Uglies av Scott Westerfeld, anmeldelsen min finner du ved å følge denne linken. I Tallys verden er alle menneskene modellpene. Det året de fyller 16 får man ta en operasjon som gjør alle de små andungene om til svaner. Skal man følge strømmen eller er dette et mønster som bør brytes? Boken vil nok få deg til å reflektere over hvor viktig det for mange er i dagens samfunn er å få være pen, eller det vil si å få være lik alle andre(skinnende hvite, rette tenner, silikon, rett nese, perfekte lepper...). Hva vil det egentlig si å være pen?#V:
Vampire Academy av Richelle Mead, anmeldelsen min finner du ved å følge denne linken. Første bok i en vampyrserie på totalt seks bøker, selv har jeg lest de tre første bøkene og likte de alle sammen veldig godt.Heltinnen i denne boken er Rose, hun er ei hardbarka og likandes jente. Hun har temperament og kan til tider være frekk i kjeften(noe som ofte kan føre til problemer). Som mange tenåringsjenter har Rose et anstrengt forhold til moren sin(men det er vel ikke alle av oss som har hatt en berømt vampyrmorder til mor å leve opp til?). Herlig underholdning i tillegg hører det med et par herlig sjarmerende gutter i historien, slikt liker vi :D

3 kommentarer:

  1. Spennende valg på de to siste ukers bokstaver :)

    SvarSlett
  2. Tips som er verdt å ta med seg. :-)

    SvarSlett
  3. Høres ut som god underholdning :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)