RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 13. september 2011

All these things I've done - Trailer tirsdag

Tre av mine grunner til å lese denne boken:
1. Historien utspiller seg det året jeg fyller 100.
2. Kaffe og sjokoade er ulovlig, selvsagt produserer Anyas familie da sjokolade!
3. Anyas, datteren av en mafialeder, faller for den nye assisterende statsadvokaten i New York.


All These Things I've Done (Birthright #1)av Gabrielle Zevin - Bokomtale:
In 2083, chocolate and coffee are illegal, paper is hard to find, water is carefully rationed, and New York City is rife with crime and poverty. And yet, for Anya Balanchine, the sixteen-year-old daughter of the city's most notorious (and dead) crime boss, life is fairly routine. It consists of going to school, taking care of her siblings and her dying grandmother, trying to avoid falling in love with the new assistant D.A.'s son, and avoiding her loser ex-boyfriend. That is until her ex is accidently poisoned by the chocolate her family manufactures and the police think she's to blame. Suddenly, Anya finds herself thrust unwillingly into the spotlight--at school, in the news, and most importantly, within her mafia family.

Hver tirsdag poster Maria trailer tirsdag og det hender at jeg slenger meg med. Besøk bloggen hennes for å se hvilken trailer hun byr på i dag.

2 kommentarer:

 1. Høres spennende ut:)

  Om Fittekvote (anmeldt på min blogg): Mener å huske at boka er tilegnet alle som er eller har vært i førstegangstjenesten. Men på bokkilden.no er den satt opp for aldersgruppa 14-18. Jeg skjønner ikke egentlig hvorfor den blir fronta som ungdomsbok. Språket er tøft, og hovedpersonene er 20 år gamle.

  Det er Foreningen !les som velger ut bøker; ikke sikker på hvem som er med i gruppa. Men det har jo også tidligere vært enkelte titler med som det har vært diskusjon rundt.
  Det er stor forskjell på 13-åringer og 15-åringer, tror jeg... de første har såvidt begynt å venne seg til tanken på å være ungdommer. Så militæret er nok langt unna i bevisstheten der!
  uprisen er for 9. klasse.

  SvarSlett
 2. Det var det jeg trodde og begrepet ungdom kan jo gjelde de mellom 13 og 19 år, en gruppe med stor variasjon av modenhet,

  Jeg syntes egentlig ikke noe om måten uPrisen velges ut på kjenner jeg. I mine øyne blir det feil at kritikere skal velge ut fem bøker som ungdommen skal lese for å deretter kåre en vinner, da er det ikke en virkelig gjenspeiling av hva ungdommen i Norge mener er den beste ungdomsboken.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.