RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 21. september 2011

Bokanmeldelse: Dracula av Michael Mucci, Ben Caldwell og Bram Stoker

Dette er tegneserieroman basert på Bram Stokers verdensberømte roman ved samme navn. Noen nærmere introduksjon er vel neppe nødvendig?

Mine tanker:
Jeg var noe forvirret i en start for det var ikke alltid så lett å se hvem av figurene som sa hva. Jeg syntes det er viktig at det kommer tydelig frem ellers er det fort gjort å blande karakterene sammen. Det jeg slet med i en start var å forstå hvem som var Mina og hvem som var Lucy.

Illustrasjonene i romanen var fine og dette var alt i alt en grei sammenfatning av originalen. Når det er sagt så må jeg få legge til at hvis man får oppgaven om å lese Dracula på skolen så bør man gjøre det. Denne utgaven er nok ikke utfyllende nok til at man kommer seg gjennom helskinnet gjennom en høring på engelsk muntlig eksamen. Hvis man ønsker en liten oppfriskning i historien om Dracula derimot så er denne tegneserieromanen fin.

Bokomslaget:
Her ser vi Mr. Harker og Dr. Van Helsing, helt greit.

Kilde:
Lånt på mitt lokale bibliotek.
3 kommentarer:

  1. Dette må være min korteste anmeldelse ever. Føler ofte det er så vanskelig å begrense seg :)

    SvarSlett
  2. Synes det var en enkel og sammenfattet anmeldelse! Noen ganger er det enkleste oftest det beste:)

    SvarSlett
  3. Takk, Nina :) Ja, det er helt sant. Jeg strever med å fatte meg i korthet, det er visst noe jeg må øve på.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)