RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 4. september 2011

En smakebit på søndag #34 - A Game of Thrones av George R.R. Martin

OBS: Flere smakebiter finner du lenger ned på siden!

For en fantastisk verden George R.R. Martin har skapt! Jeg har ikke sett noe av tv-serien men koser meg med boken på øret. Sitatet under har jeg søkt meg frem til at må høre til omtrentlig på side 208 i engelsk paperback utgave av boken:
"What is it?" Bran asked.
Yoren wiped his fingers on his vest. "There's hard news, m'lords and a cruel way to pay you for your meat and mead, but the man as asks the question must bear the answers..."

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Hva leser du denne søndagen? Jeg gleder meg til å finne ut av det :) Jeg forsøker å få med meg alle smakebitene men det er ikke alltid at jeg rekker innom alle på søndagen. Ha en strålende søndag alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Jeg ser at det er mange som leser Game of thrones bøkene nå, og alle skryter masse av dem. Jeg tror nok jeg skal putte de på ønskelista mi, ja :-) Så takk for en spennende smakebit!

  Og så er jeg imponert over at du har klart å lytte ut et sitat slik, Mari!

  SvarSlett
 2. @Siljeblomst:Takk, Silje :) Det går greit når man har en pauseknapp på iPoden he he.

  SvarSlett
 3. Jeg leser også A Game of Thrones for tiden, men siden jeg postet smakebit fra den for ei uke siden, valgte jeg smakebit fra ei annen bok jeg leser nå, som jeg nylig startet på. ;)

  SvarSlett
 4. Har innsett at desse bøkene nok må i TBR-haugen min, eg høyrer så masse bra om dei frå masse folk.

  SvarSlett
 5. Takk for søndagens smakebit:) Har allerede boken klar i bunken min med bøker som MÅ leses:) Gleder meg veldig!

  SvarSlett
 6. Å, jeg LIKER at du liker "A Song of Ice and Fire" serien! :) Jeg er på bok nr. 2 og jeg lover deg at historien ikke blir noe dårligere. Kos deg masse videre med "A Game of Thrones"!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.