RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 25. september 2011

En smakebit på søndag #37 - Blodrød vei av Moira youngObs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg er litt treg med smakebiten i dag, men de dagene man kan sove kenge må man benytte seg av det.


Siden jeg har en(av flere) dårlig uvane så holder jeg fortsatt på med Blodrød vei, jeg har det nemlig med å lese litt for mange bøker samtidig. Boken er bra, men det går litt sakte når man leser tre fire bøker samtidig. Shame on me! Dagens smakebit er hentet fra side 149:

Men ikke en hvilken som helst kniv. Min kniv. Den jeg hadde gjemt i slira i støvelen min. Den hun tok fra meg. Fru Kvart smiler, håner meg, provoserer meg. 
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Hva leser du denne søndagen?
4 kommentarer:

 1. Tusen takk for ukens smakebit :)

  SvarSlett
 2. Fin og spennende smakebit, Mari!

  SvarSlett
 3. Jeg klarer heller ikke å la være å lese flere bøker samtidig ;)

  SvarSlett
 4. Denne har eg på leselista mi i haust. Ser fram til den.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.