RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 21. oktober 2011

Bokanmeldelse: Konsten att bokblogga av Karin Berg og Petra Jankov PichaKonsten att bokblogga er en flott guide for deg som har lyst til å starte en bokblogg men ikke vet helt hvordan du skal få frem. Boken inneholder konkrete tips til de som blogger på svensk, men boken kan i og for seg fint benyttes av alle som er nysgjerrige på hvordan man starter en bokblogg. Det som slo meg da jeg leste boken var hvor mange nettsider i Sverige som fokuserer på å fremme de svenske bokbloggene. Bokblogging er langt større i Sverige enn det er her tillands.

En flott bonus var det da jeg fant ut av at det var flere korte intervjuer med et knippe svenske bokbloggere i boken. Spennende lesing.

Boken er skrevet av to svenske bokbloggere som vet hva de skriver om; Karin som blogger på enbokcirkelföralla og Petra som blogger på Breakfast Book Club. Damene har skrevet en informativ bok med små nyttige guider til hvordan man kan opprette en egen blogg.

Oppsummering:
4 stjerner av 5 mulige.

Boken ble utgitt i: 2011 
Målgruppe: Kommende bloggere
Kilde: Anmelderkopi mottatt av forfatteren for ærlig anmeldelse.

5 kommentarer:

 1. Høres spennende ut.
  Var det tips der du følte at du kunne benytte det av som erfaren bokblogger, eller var det mer beregnet på nybegynnere?

  SvarSlett
 2. Ja, det lurte jeg også på: Kan vi som har holdt på med dette en god stund, også ha noe å lære av denne boka ?

  SvarSlett
 3. Denne har jeg også så lyst til å lese. men jeg henger meg på de to ovenfor: Synes du boken er noe for de som har blogget en stund og?

  SvarSlett
 4. Jeg vil nok si at en helt nyoppstartet blogger eller en som planlegger å starte en bokblogg vil få absolutt mest utbytte av denne boken.

  SvarSlett
 5. Takk for tips! Den ser interessant ut! Merker jeg har lyst til å lese for å se om jeg kan snappe opp et generelt tips eller to. Hva tror du?

  Karianne:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)