RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 23. oktober 2011

Heaven - En smakebit på søndag

Nydelig omsalg ikke sant?
Obs!
 Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg har nylig begynt på Heaven av Christoph Marzi, innholdet er godt og jeg må innrømme at jeg nesten ikke kan se meg mett på omslaget, det er så pent. Ukens smakebit er hentet fra side 27 i boken:

"De tok hjertet  mitt, tror jeg." Øynene hennes var så mørke at han ikke kunne se dem tydelig.
"Hva er det du mener?"
"Jeg mener nøyaktig det jeg sier." Hun tok seg til brystet. "Det banker ikke lenger noe hjerte der inne." Hun kjempet med tårene, hendene fiklet nervøst med glidelåsen på jakka.

Ble du nysgjerrig av smakebiten? Da anbefaler jeg deg å ta turen innom Bokelskerinnens blogg for å lese hva hun skrev etter å ha lest boken.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Forrige søndag hadde jeg ikke så mye tid til å titte innom hos dere men denne søndagen planlegger jeg å få besøkt hver og en. Jeg gleder meg til mange flotte smakebiter. Ha en riktig flott søndag alle sammen :)10 kommentarer:

 1. Heaven høres ut som ei fin bok - og omslaget er nydelig. :)

  SvarSlett
 2. Smakebit lagt til :)

  Det er noe rart med facebook-liker-plugin'en din, forresten. Hver gang jeg åpner en side av bloggen din får jeg opp en tilnærmet tom facebook-side i en ny fane (jeg bruker Firefox).

  SvarSlett
 3. Jeg har lyst til å lese Heaven! Og omslaget er virkelig pent :-)

  SvarSlett
 4. Er med på smakebit på søndag for for første gang! Meeeh klarte selvfølgelig å rote til bildet der... men nå som jeg vet hvordan det funker så blir det bedre neste gang ;-p

  Jeg synes omslaget på Heaven er helt nydelig, men samtidig så gir det meg "corpse bride" assosiasjoner... (er det bare meg?)

  SvarSlett
 5. Er veldig betatt av coveret, og håper innholdet står i stil :-)

  SvarSlett
 6. Dramatisk smakebit og for et nydelig cover!:)

  SvarSlett
 7. Denne har eg sett masse omkring på bokblogar. Omslaget er nydeleg og eg byrjar å bli veldig nysgjerrig på boka.

  SvarSlett
 8. Denne har jeg sett mye rundt omkring jeg også, og den frister utrolig! Omslaget er flott, og smakebiten er lokkende... :)
  Lurer på om jeg skal være så "sleip" at jeg kjøper den i julegave til søsteren min (som også liker denne typen bøker), slik at jeg senere kan låne den av henne. Selv om jeg kanskje ender opp med å være nødt til å eie den selv også, om den er knallgod. Spent på anmeldelsen din!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.