RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 16. oktober 2011

Utfor(igjen...) - En smakebit på søndag #40Obs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

Jeg holder fortsatt på med Utfor av Sunniva Relling Berg. Det har vært lite med lesetid i uken som har gått og enda mindre skal det vel bli(siste dag med foreldrepermisjon for meg i dag). Forresten i dag blir det dobbelt opp med posting fra meg, kom tilbake i kveld for å melde deg på mitt gavedryss, bloggen har nemlig fylt hele 3 år. Nok om det, det er på tide med ukens smakebit, sitatet er hentet fra side 84 i boken:

"Lisbeth v-veit ingenting. Det v-var ei ulykke. Eg s-skull-le v-vite det," sa ho. Eg samla spytt på tunga. Mia såg ut av vindauget. Ho var mereleg dratt i andletet, bleik i huda, og eg skulle spurt kva det var, men ho verka så avvisande, og eg hadde nok å tenke på når det gjaldt Jonas og Mads.
Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå.
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
 • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
Hva kan du friste oss med på denne vakre og solfylte oktoberdag?
5 kommentarer:

 1. Spennende smakebit fra boka, og spennende hint om gavedryss senere i kveld! :P

  SvarSlett
 2. Fin smakebit, og blir spennande å sjå kva for gåvedryssgreier du har planlagt :-)

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten.
  Etter noen ukers "fravær" er jeg tilbake med en smakebit, jeg også.

  SvarSlett
 4. En spennende smakebit :-)

  SvarSlett
 5. Skjønner godt hva du mener med mindre lesing når mammapermen er ferdig. Jeg merket dog den største forskjellen da vi begge var i jobb og barnehagetiden begynte, i høst er jeg glad om jeg klarer en bok i uka, knapt nok det. Nesten så man savner late dager hjemme, spesielt på vinteren når det var så kaldt at man ikke kunne gå ut en gang:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)