RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 27. november 2011

"En smakebit på søndag" - Første søndag i advent



Obs! Smakebiter fra flere andre bøker lenger ned på siden.

I dag er jeg veldig spent på deres smakebiter :) Har dere forresten fått med dere blogghoppet med julegavetips? Hvis ikke så ta en titt på denne posten. Akkurat nå hadde jeg ingen bok for hånden så det blir ingen smakebit fra meg i dag men dere skal få et liste vers av meg i steden. Her er det litt stress og kaos om dagen for vi pusser opp bad og har midlertidig opphold hos mine foreldre. Siden det er første søndag i advent i dag passer det bra om jeg deler første vers av Inger Hagrups Adventslysene med dere:

Så tenner vi et lys i kveld
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag :)Forresten har jeg lyst til å tipse dere om å delta på Siljes adventsquiz i dag.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg). Husk at det er hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser denne søndagen. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Hvordan delta? Se forklaringen under illustrasjonen.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå.
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din og del dem i en bloggpost, obs. ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken.
  • Husk å linke tilbake til dette innlegget på Flukten fra virkeligheten.
  • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, den finner du litt lenger ned på siden her. Funksjonen er oppe en ukes tid så om du ikke rekker å delta på en søndag kan du delta når som helst i løpet av den kommende uken.
  • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker. Kanskje oppdager de også en ny blogg eller to i samme slengen.
  • Har du ikke blogg? Del en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

6 kommentarer:

  1. Det er et nydelig vers! Vi har fått adventslysene på bordet, men jeg har glemt å tenne det første lyset :-) Det skal jeg gjøre nå!

    SvarSlett
  2. Ha en fin søndag :) Går fort mot jul nå!:)
    Har lagt igjen link på min smakebit ovenfor!:)

    SvarSlett
  3. God adventsøndag til deg :-) Verset til Inger Hagerup er nydelig!

    SvarSlett
  4. sv- Takk skal du ha :) Skal sjekke ut den serien tror jeg! forresten jeg heter Siri ikke Sara, hehe :D

    SvarSlett
  5. SV;hehe, ja:) Sant det du skriver! Noen ganger så kan enkelte bøker ta tid.

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.