RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 3. november 2011

Hva er den kuleste bokgreia du vet om?

Bildet er fra Momoy.com
En av mine favoritter er definitivt dette badekaret(bildet til venstre) som ble spesialdesignet til en bokelsker! Tenk deg å ligge der med et brett over karet med et glass iskald hvitvin eller en god kopp te og en god bok! Visste du forresten at den offisielle "lese-i-badekaret"-dagen feires den 9.februar?

Hva er din favoritt boksak? Hvis du skulle finne på å lage et blogginnlegg så legg igjen linken din her så legger jeg inn linken i dette innlegget. Jeg måtte jo finne på noe i dag, endelig var jeg klar for boktema men Anette hadde ikke muligheten til å være vert i dag, da måtte jeg jo finne på noe ;)


5 kommentarer:

  1. Sånt badekar skulle ein gjerne hatt... Sjølv om eg stort sett er alt for redd for å søle på bøkene mine til å lese i badekaret. Det er litt problematisk, for det er jo veldig deilig å lese i badekaret.

    SvarSlett
  2. Jeg har heldigvis ikke problemet, enda, for vi har dessverre ikke badekar her i huset. Hadde vi hatt det hadde jeg nok hatt mine timer der vil jeg tro :)

    SvarSlett
  3. Jeg tør ikke lese i badekaret, er så redd for at jeg skal slippe boken oppi vannet eller sprute på den.

    SvarSlett
  4. Utrolig kult badekar:) sånt skal jeg ha når jeg flytter for meg selv!

    SvarSlett
  5. Åhh jeg hadde badekar i en av leiligheten jeg bodde i før.. Det var så digg.. Lå ofte og leste lekser i badekar :P For og si det sånn hehe :D
    Men trur ikke eg hadde turt og hatt sånn badekar med innebygd bokreol. Bøkene kunne jo bli ødelagt..

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.