RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 26. januar 2012

Boktema - Min favorittforfatter på bokstaven CDet er torsdag og det betyr at det er tid for Boktema hos Anettes bokboble og i dag deler vi vår favorittforfatter på bokstaven C.


Det må bli forfatter Orson Scott Card jeg velger meg i dag. Hvorfor? Han har skrevet den fantastiske Ender's Game, eller Enders spill som boken heter på norsk. Boken handler om seks år gamle Ender som sendes avgårde til kampskolen for å trenes opp til å bli en av de største militærlederne verden har sett. En liten gutt blir frarøvet barndommen sin, friheten sinDeprimerende sier du? Ja, på en måte er det jo en dyster tanke men boken er rett og slett intet mindre enn glimrende. Min anmeldelse kan du lese her.
Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

8 kommentarer:

 1. Jeg har ikke laget meg noen post om dette temaet ennå, må tenke litt på det og lete i hukommelsen etter C-forfattere. Men en ting vet jeg, det blir i alle fall ikke Coelho, hehe... ;)

  Card er ukjent forfatter for meg, så der snappet jeg opp nok et nytt lesetips. Takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nei Coelho han hadde nok kommet på min liste på C om det var noe annet enn favorittforfattere Anette hadde spurt oss om :)

   Bare hyggelig forresten, god bok!

   Slett
 2. Spennende valg, Mari, som gjorde meg nysgjerrig på Ender. Flaks at jeg/vi allerede har boka i hylla :-) Da har jeg to sci - fi romaner/serier jeg skal utforske i år; denne og Hitchikers guide...

  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Boken hørtes veldig bra ut, hadde ikke hørt om den heller forfatteren, så der fikk eg nye lesetips:)

  SvarSlett
 4. Denne boken står på ønskelisten min, gleder meg litt å lese den, da det er en sjanger som er helt fremmed for meg!

  SvarSlett
 5. Et spennende valg, Mari. Jeg har ikke lest boken, men har hørt mye om den.

  SvarSlett
 6. Så spennende!! Denne forfatteren var ny for meg, tusen takk for tipset :)

  SvarSlett
 7. Ender's game har jeg faktisk hørt om, men aldri lest. Alltid vært skeptisk til sci-fi. Det skader jo ikke å prøve:) Så jeg får prøve den en gang så takk for tips. God helg:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.