RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 27. januar 2012

Nattens sirkus - boken med de fantastiske omslagene.

Nattens sirkus av Erin Morgenstern har blitt skrytt opp i skyene på diverse bokblogger; Karin er en av de norske som har lest og anmeldt boken. Jeg kan ikke uttale meg om innholdet i boken, for den har jeg ikke lest, men har jeg lyst til å vise dere noen av de forskjellige bokomslagene. 


Nattens sirkus ble utgitt i forrige uke av Cappelen Damm, forlaget har valgt å gå for det amerikanske omslaget(det vi ser over her nederst til venstre). Jeg må si jeg syntes det er litt trist at det norske omslaget ble valgt bort, jeg hadde nemlig gledet meg stort til å se omslaget Elisabeth Vold Bjone hadde designet ute i butikkhyllene. Det ser slik ut(forside og bakside):

Jeg må igjen få skryte litt av Elisabeth fordi hun lager virkelig bokomslag etter mitt hjerte, blant annet har hun designet omslaget til Gass av Ulrik Imtiaz Rolfsen(frittstående oppfølger til den meget gode tv-serien Taxi. Jeg tror boken kommer ut i februar.) og Våk over meg av Amy Plum. Er du nysgjerrig på hva annet Elisabeth har designet kan du besøke hjemmesiden hennes.

Som vanlig et ikke sponset innlegg, eller jeg har jo sjenket dette innlegget noen minutter av mitt liv men jeg antar det ikke telles som sponsing.

Hvilket av disse omslagene liker du best?

8 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg til å lese denne boka etterhvert, og jeg er helt enig med deg. Omslaget til Elisabeth Vold Bjone er veldig fint, de andre omslagene er også flotte, men det hadde vært stilig med et originalt cover. På samme måte som det ble gjort med Våk over meg.

  God helg, Mari!

  SvarSlett
 2. Denne skal jeg snart lese og jeg gleder meg. Jeg likte godt Bjone sitt omslag selv om de andre også er slående vakre :)

  SvarSlett
 3. Det norske designet var fint, jeg likte teltene i
  bakgrunnen. Av de utenlandske likte jeg de med hånden
  best, jeg synes kanskje det viser noe av romanen.

  Men for all del, alle av disse omslagene er fantastiske, sammenlignet med mye annet så er jo dette i en klasse for seg selv.

  SvarSlett
 4. Likte også Elisabeths omslag, kjempefint var det:)Trur jeg må få lest denne:)

  God helg!:)

  SvarSlett
 5. Held enig i at de bokomslagene var virkelig fine! :)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer! Jeg kommer til å printe ut mitt eget omslag, og legge rundt boka når jeg skal lese den. Bare fordi jeg kan. ;-)

  SvarSlett
 7. Jeg regnet meg at det var flere som var enig med meg :) Du er heldig, Elisabeth ;)

  SvarSlett
 8. Fikk utrolig lyst til å lese den boka. Så mange fine forsider, synd det ikke ble noe av den norskdesignede, den var fin. Takk for kommentar hos meg. Ha en fin uke du også ;-)
  Klem fra Caza

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)