RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 17. januar 2012

Trailer tirsdag: Blomstenes hemmelige språk.

Det finnes vel få bøker som har fått så mange vakre bokomslag designet på omtrent samme tid!
Bildet over viser et lite knippe av alle omslagene som har blitt trykket i forskjellige land.

Tre grunner til å lese denne boken:
1. Ryktene sier at dette er en vakker og rørende historie som vil føre til tapte måltider og søvn. En bok som er vanskelig å legge fra seg med andre ord.
2.  Blomster! Finnes det noe vakrere der ute? Med unntak av våre nærmeste selvfølgelig ;)
3. Forfatteren virker så herlig og sympatisk i intervjuene jeg har sett med henne at det alene egentlig er nok til å få meg til å sette boken opp på ønskelisten.

Boken kom forresten nylig ut på norsk fra forlaget Aschehoug.

Norsk boktrailer:

Engelsk boktrailer:

Hver tirsdag poster Maria trailer tirsdag og det hender at jeg slenger meg med. Besøk bloggen hennes for å se hvilken trailer hun byr på i dag.

Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenbaugh - Forlagets bokomtale:
Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier og har aldri latt noen få komme nær innpå seg. Blomstene og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage.
En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomsterspråket og evnen til å sette sammen vakre og talende buketter. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, der Victoria møter en mystisk ung mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes. Snart må Victoria ta et farlig valg - tør hun å satse alt for å finne lykken?

Vanessa Diffenbaughs roman er en rørende og medrivende historie om kjærlighet, håp, frykt og ufravikelig vilje - og den gir et fascinerende innblikk i det viktorianske blomsterspråket.

Hvordan kan du elske, når du aldri er blitt elsket?
Flere av mine venner i bokbloggsfæren har anmeldt boken:
Ellikkens bokhylle.
Bokelskerinnen.
Kasiopeiias bøker.
Les mye.
Beathes bokhylle.

Har du anmeldt boken men ikke kommet med på listen så si i fra så skal jeg legge til en link til din blogg.

Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

7 kommentarer:

 1. Denne boken er bare helt herlig og har lyst å lese den igjen snart, skrev bokanmeldelse på den rett over nyttår:http://beathesbokhylle.blogspot.com/2012/01/bokanmeldelse-blomstenes-hemmelige.html

  SvarSlett
 2. Denne boken virker så fin og alle skryter av den! Tror det blir en bok jeg bare MÅ lese. Har du lest Elikkens omtale? Den er veldig fin og her er linken: http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2012/01/lest-i-2012-1-blomstenes-hemmelige.html

  :-)

  SvarSlett
 3. elsker coveret på denne boken. veldig fin trailer.
  Stoppet opp i bokhandelen og kikket på den flere ganger. Men redd den ikke var noe for meg.. Men tror nesten jeg må sjekke den ut.. Hørtes jo egentlig ganske spennende ut :) Og når alle sier den er så bra.. Må den jo være ganske bra :P

  SvarSlett
 4. Høres ut som en litt trist bok, men også som en bra bok, skal lses i år, og er enig det har en fin forside:) Var artig og se på trailerne:)

  SvarSlett
 5. Jeg har akkurat begynt på Blomstenes hemmelige språk og skal snart komme med en omtale. Det var stilig å se boktrailerene, de hadde jeg ikke fått med meg.

  SvarSlett
 6. Virket som en fin bok:) Fikk nesten lyst å kjøpe den. Men skal sjekke om den finnes på mitt lokale bibliotek først:)

  SvarSlett
 7. De var fine, begge de trailerne i grunn. Likte vel kanskje den engelske best, men... Man kan jo ikke unngå å legge merke til denne boka, det er mange bloggere som trykker den til sitt bryst om dagen. Jeg er definitivt nysgjerrig på den. :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.