RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 11. februar 2012

Bli kjent med: Anette fra Anettes Bokboble"Bli kjent med bokbloggerne" er en fast intervju-serie her på bloggen, her vil du bli litt bedre kjent med de forskjellige norske bokbloggerne. Ønsker du å delta så blir jeg glad om du sender meg en e-post. Det er en glede å få lov til å ønske velkommen til Anette, veldig mange som selv blogger om bøker vil kjenne igjen Anette som bloggeren bak den ukentlige utfordringen "Boktema Hos Anette" og den fine bloggen Anettes Bokboble.

Fortell oss litt om deg og bloggen din.
Jeg er en leseglad dame som har bokblogget i snart to år. Jeg bor i en liten by midt i Norge, nærmere bestemt Brønnøysund sammen med mann og to barn på 13 og 9 år. Jeg har alltid elsket å lese og sier ofte at for meg er bøker som oksygen, jeg må rett og slett ha dem for å leve ;) Ofte får jeg lyst til å rope det ut til alle når jeg har lest en god bok og gjennom bloggen får jeg anledning til nettopp dette. Jeg blir fort inspirert og bloggen har også handlet om andre ting som hverdagsliv og foto, men jeg er nå tilbake til det bloggen startet som, nemlig det å være en ren bokblogg.

Skjer det noe spennende på bloggen nær fremtid som vi bør vite om? Ukentlige, månedlige eller sporadiske begivenheter på bloggen din som du har lyst til å fortelle oss om? Nå har du sjansen.
Jeg har hver torsdag forskjellige boktemaer der andre bloggere kan skrive om temaet jeg har valgt ut og deretter legge inn en link hos meg. På den måten kan man besøke alle bloggerne som deltar på boktemaet og forhåpentligvis finne nye og flotte blogger å følge. I tillegg har jeg giveaways med jevne mellomrom - der premiene så klart er bøker. En fast spalte som kommer til å dukke opp med fra tid til annen er "Lesesirkelen anmelder...". Jeg har akkurat startet opp en lesesirkel sammen med flere andre leseglade damer og jeg gleder meg til å dele våre leseopplevelser på bloggen fremover.

Hva liker du best med det å blogge?
Det jeg liker mest med å blogge er det å få dele lesegleden min med andre, anbefale bøker jeg liker og komme i kontakt med andre bokbloggere der ute i blogguniverset. Jeg har også mottatt bøker fra forskjellige forlag mot at jeg skriver anmeldelser av deres bøker og akkurat det er fryktelig moro :)

Vi har alle en lang liste med favoritt bøker men klarer du å plukke ut fem bøker fra listen din og dele de med oss?
Oisann, bare 5 bøker - det er jammen ikke lett å velge. Men nå har jeg tenkt og tenkt og kommet frem til følgende:

Boktyven av Markus Zusak
Saras Nøkkel av Tatiana de Rosnay
Rubinrød av Kerstin Gier
Kvinnen i Buret av Jussi Adler Olsen
Menn som hater kvinner av Stieg Larsson

Fantastiske bøker som har gjort stort inntrykk på meg.


Har du en favoritt forfatter(eller kanskje flere)?
Her er det også vanskelig å velge bare en, men i tillegg til de nevnte forfatterne ovenfor er jeg også stor fan av Marian Keyes, Cecelia Ahern, Jan Guillou og MaryJanice Davidson.
Er det en bok du lenge har tenkt at denne er virkelig god, skjønner ikke hvorfor ikke flere mennesker leser den?
MaryJanice Davidsons bøker om Vampyrdronningen Betsy Taylor er jeg ganske forundret over at ikke flere leser. De er utrolig morsomme og burde absolutt hatt flere lesere her i Norge!


Er det noe du leser som du egentlig syntes er litt pinlig? Ikke vær flau del av dine guilty pleasure med oss, du er neppe alene om det.
Jeg kan med hånden på hjertet ikke komme på noen bøker jeg er flau over å lese. Det er vel heller bøker jeg ikke har lest, men absolutt burde jeg er flau over!


Har du et mål med bloggingen din?
Målet med bloggingen min er å spre positivitet og leseglede.


Har du noen gang plukket opp en bok fordi en annen bokblogger anbefalte den (hvis ja nevn gjerne en bok)?
Det har jeg absolutt. Bøkene om Vampyrdronningen Becky fant jeg på bloggen til Nina Reed og jeg har en laaaang liste over bøker jeg har lyst til å lese som jeg har funnet nettopp på andre blogger.


Bruker du ditt lokale bibliotek? Fortell oss gjerne hvorfor/hvorfor ikke.
Jeg bruker biblioteket vårt innimellom, oftest når jeg ønsker å lese bøker av norske forfattere. Men jeg burde absolutt brukt det oftere, det er det ingen tvil om.


Del tre av dine bloggfavoritter med oss.
Nina Reed og Lost In The Pages, begge disse bloggene er det Nina Reed som har.
Bokelskerinnen, fantastisk bokblogg.
Miss Mette, den nydeligste bloggen jeg vet om.


Tusen takk for at du ville stille opp på intervju her hos oss, Anette. Visste du forresten at Anette tar noen vidunderlig vakre bilder? Bare ta en titt her på hva du kan få servert av skjønnhet hos Anette:
Anette er en dyktig fotograf i tillegg til å være en ivrig leser.7 kommentarer:

 1. Gratulerer, Anette - så koselig å lese
  om deg... Selv om jeg ikke leser så mye
  setter jeg stor pris på tilbakemeldinger
  på bøker du har lest, da er det litt
  lettere for meg å finne en god bok når
  jeg skal lese ;) ...og takk for så fine
  ord om meg og bloggen min ღ

  SvarSlett
 2. Så koselig å lese mer om deg Anette :)

  SvarSlett
 3. Fint intervju om Anette, jeg har jo selv oppdaget henne via alle Boktema innleggene, som jeg synes er morsomme :-)

  SvarSlett
 4. Flott intervju :) Vurderer å sjekke ut et par av de bøkene hun anbefalte.

  SvarSlett
 5. Kjempefint intervju av Anette:-) Har fulgt henne en god stund nå og det er alltid like kjekt å besøke bloggen hennes.

  SvarSlett
 6. Anette sin blogg er en flott blogg:) En av de første bokbloggene jeg begynte lese. :) Etter det har jeg kommet over mange fine!

  SvarSlett
 7. Tusen tusen takk for at jeg fikk lov til å være med i intervju-serien din, og jeg blir jo helt rørt av alle de koselige kommentarene :) Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.