RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 28. februar 2012

Forglemmeiei giveaway/"gi bort" - To vinnere. En innbundet bok, en pocketbok.

Har du lyst til å vinne en bok?

Alt du behøver å gjøre er å legge igjen e-postadressen din i Raffelcopter funksjonen under.

Vi flyttet på lørdag og lur som jeg er har jeg glemt å bestille flytting av bredbåndet vårt. Derfor vil det blir betraktelig mindre aktivetet her i mars måned, jeg kommer til å fortsette med "En smakebit på søndag", men jeg får dessverre ikke sett innleggene deres før jeg har nettilgangen på plass. Allikevel håper jeg dere vil fortsette å delta og besøke hverandres blogger.  Det positive med det hele er at jeg får god tid til å pakke ut og sortere alle tingene våre. Siden det blir lite som skjer her har jeg bestemt meg for å holde en liten Forglemmegei konkurranse :) Lykke til!a Rafflecopter giveawayOm bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

14 kommentarer:

 1. Heh. Fordelen med å lese blogger i en rss-leser er at man nesten ikke legger merke til om folk har en pause - frivillig eller ufrivillig. Så blir man bare positivt overrasket når et nytt innlegg plutselig dukker opp i stedet for å bli lei av å gå inn og sjekke bloggen uten at det er noe nytt. Anbefales!

  SvarSlett
 2. Åhh.. Kose deg med nye heimen osv da :)
  Kan jo aldri glemme deg :) Yndlingsbloggeren min :P hehe

  SvarSlett
 3. Lykke til med utpakking og gratulerer med nytt hus. Vi skal nok huske på deg selv om du blogger sjeldnere skal du se:-)

  SvarSlett
 4. Av og til kan det også være godt med en pause fra nettet. Lykke til med nytt hus!

  SvarSlett
 5. Enig med Lattermild. Jeg følger også bloggen din via RSS, en fantastisk måte å følge med på ting på!
  Lykke til med nytt hus, flytting og utpakking! Jeg ser frem til du er tilbake på nett :-)

  SvarSlett
 6. Lykke til med utpakking og etablering i et nytt "rede".
  Det som er bra (eller dårlig, alt ettersom hvordan man ser det) med å flytte er jo at man virkelig oppdager hvor mange ting man har. På både godt og vondt. Plutselig kommer man over gamle skatter som man har glemt, eller man oppdager hvor mye rask og drit man egentlig har opparbeidet seg også i løpet av årene... Gyllen mulighet for å kvitte seg med mye unødvendig. ;)

  SvarSlett
 7. Koselig, gratulerer, ha en fin uttflytning, =) Husk musikk, for sånn som jeg sier, "Music is the art for opportunities" det er så sant, =)

  SvarSlett
 8. Lykke til med flytting og ordning i nytt hus, og takk for konkurransen :)

  SvarSlett
 9. Masse lykke til med ordning i nytt hus:-)

  SvarSlett
 10. Lykke til med å komme på plass i det nye huset, så får vi tro at bredbåndet kommer på plass så fort som mulig. Takk for fin giveaway, jeg er med! :)

  SvarSlett
 11. Jeg skal nok ikke glemme deg; følger deg på e-post. Blir spennende å se hvem som vinner. Lykke til med flyttinga!

  SvarSlett
 12. Lykke til med flyttingen - det er slitsomt når man står der med alle eskene og saker og ting, men kjempegodt når man endelig er på plass :-)

  Kjempefin "gi - bort" - men det er ingen fare for at jeg glemmer deg :-)

  SvarSlett
 13. Da har jeg meldt meg på:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.