RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 3. februar 2012

Ny trailer for The Hunger Games filmen!

Beklager spamming men jeg måtte bare poste dette nå. Har dere sett den nye traileren til The Hunger Games filmen? Mulig jeg er sent ute men det ser ut til at denne nye traileren ble lagt ut for omtrent 20 timer siden. Har du ikke lest boka bak filmen bør du straks og med engang gjøre dette. Filmen er basert på første bok i The Hunger Games trilogien av Suzanne Collins, alle tre bøkene er oversatt til norsk. Den første boken heter Dødslekene på norsk, jeg har skrevet om den tidligere på bloggen. Jeg gleder meg VELDIG til denne kommer på kino!Har dere forresten hørt den nydelige sangen Taylor Swift og The Civil Wars har laget til filmen? De som har lest boken kan jo gjette på hvilken scene sangen kan høre til(uten for store spoilere selvsagt).Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker den traileren, jeg gråter nesten hver gang, sangen er genuint fin, :D

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset. Jeg får alltid gåsehus når Katniss roper "I volunteer as tribute". Kommer til å bli en stor filmopplevelse dette, tror jeg.

  SvarSlett
 3. Bra innlegg, hadde ikke sett traileren:) Skal virkelig på kino å se denne, og har boken liggende klar til lesning. Har mye å gled meg til!:)

  Videre god helg!.)

  SvarSlett
 4. Den sangen er bare helt fantastisk <3 Og filmen virker utrolig bra, så den må jeg få med meg!

  SvarSlett
 5. Faktisk en stund siden jeg så denne traileren, men ser den gjerne igjen. Får gåsehud! Gleder meg til å se den!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)