RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

fredag 3. februar 2012

Ny trailer for The Hunger Games filmen!

Beklager spamming men jeg måtte bare poste dette nå. Har dere sett den nye traileren til The Hunger Games filmen? Mulig jeg er sent ute men det ser ut til at denne nye traileren ble lagt ut for omtrent 20 timer siden. Har du ikke lest boka bak filmen bør du straks og med engang gjøre dette. Filmen er basert på første bok i The Hunger Games trilogien av Suzanne Collins, alle tre bøkene er oversatt til norsk. Den første boken heter Dødslekene på norsk, jeg har skrevet om den tidligere på bloggen. Jeg gleder meg VELDIG til denne kommer på kino!Har dere forresten hørt den nydelige sangen Taylor Swift og The Civil Wars har laget til filmen? De som har lest boken kan jo gjette på hvilken scene sangen kan høre til(uten for store spoilere selvsagt).Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker den traileren, jeg gråter nesten hver gang, sangen er genuint fin, :D

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset. Jeg får alltid gåsehus når Katniss roper "I volunteer as tribute". Kommer til å bli en stor filmopplevelse dette, tror jeg.

  SvarSlett
 3. Bra innlegg, hadde ikke sett traileren:) Skal virkelig på kino å se denne, og har boken liggende klar til lesning. Har mye å gled meg til!:)

  Videre god helg!.)

  SvarSlett
 4. Den sangen er bare helt fantastisk <3 Og filmen virker utrolig bra, så den må jeg få med meg!

  SvarSlett
 5. Faktisk en stund siden jeg så denne traileren, men ser den gjerne igjen. Får gåsehud! Gleder meg til å se den!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.