RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

fredag 3. februar 2012

10 lesemål for litteraturåret 2012 + En stor dag i heimen.

Jeg begynte å skrive ned litteraturmål for 2012 allerede i desember, men det skulle gå helt til februar før de ble skrevet ferdig. Vel, vel det er absolutt ikke forsent å gi seg selv noe å "jobbe" mot.


 1. Skrive noen ord om hver eneste bok jeg leser i 2012. Jeg må huske på at jeg ikke behøver å skrive side opp og side ned på bloggen om hver eneste bok.
 2. Fortsette øke andelen norsk litteratur i skal-lese bunken min. Også i år har jeg meldt meg på Bokelskerinnens utfordring Les en debutant. Jeg vil oppfordre alle andre bokelskere til å melde sin interesse for å støtte våre egne forfattere.
 3. Lese minst to klassikere.
 4. Lese en novellesamling.
 5. Lese en antologi.
 6. Lese en bok fra hver verdensdel, her ligger jeg ganske godt an. Så langt har jeg besøkt tre av sju verdensdeler.
 7. Lese flere av mine egne bøker og færre anmeldereksemplarer. Det er morsomt å få bøker tilsendt men det føles litt som et press også(selv om ingen maser om at jeg må lese akkurat den boken nå så føles det litt slik til tider). Jeg vil lese mer av det jeg føler for der og da!
 8. Gi 10 kroner til en god sak for hver bok jeg leser i 2012 - se Lises utfordring til bokelskerene! Jeg har enda ikke helt bestemt meg hvilken organisasjon jeg vil donere til. Jeg er fast giver til Flyktninghjelpen, men tenkte kanskje det var hyggelig å velge en annen organisasjon denne gangen.
 9. Fortsette å ha det morsomt med bloggingen.
 10. Forsøke å lese 100 bøker i 2012.
I dag er det en stor dag her i heimen. Lillesøster fyller nemlig ett år! Storebror er stolt som en hane og syntes det er veldig stas med en lillesøster.Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

12 kommentarer:

 1. Det var fine lesemål:) Så søtt bilde av lillesøster:) Min nevø blir ett år i april he he:)De er så søte og gode i den alderen:)

  SvarSlett
 2. Flotte lesemål! Det er ein liten giveaway på bloggen min nå, så du er velkommen til å delta http://bokverdami.blogspot.com/2012/02/giveaway.html

  SvarSlett
 3. Fine lesemål :) Lystlesing står på programmet her også i år. Har veldig mange bøker, spesielt på engelsk, som har ventet altfor lenge. Koselig at du har lyst til å bli med på debutantutfordringen også.

  Jeg tror også jeg må begynne å tenke at jeg ikke trenger å skrive så mye om hver bok jeg leser. Henger alltid etter med anmeldelsene nettopp fordi jeg stiller så høye krav til meg selv ift hvordan de skal utformes.

  Datteren din var nydelig, også så vakre øyne.Håper dere får en fin bursdagsfeiring.

  SvarSlett
 4. Hallo, for ei superskjønn bursdagsjente! *smelt* Gratulerer med dagen :)

  SvarSlett
 5. Skriver under på vakre øyne -)
  Jeg skulle også ha ventet med å skrive litt.mål til Februar, da hadde jeg kanskje vært mer fornuftig og realistisk, som det er har jeg nesten gitt opp
  allerede -)

  Det er et viktig poeng det der med å lese det man har lyst til. Blir andpusten bare ved tanken på at andre skal bestemme leselista mi.

  SvarSlett
 6. Nåh.. Gratulere til den lille prinsessa :) Får kose dere i dag da.. Crazy ho allerede er 1 år.. Syns ikkje det er så lenge siden du var gravid xD hehe
  Tida går jaggu fort :)

  Fine lesemål.
  Fikk litt inspirasjon, men det får bli neste år :P
  Samler også sammen. Siden jeg ikke har så mange utgifter har jeg valgt og donere 30,- pr. bok jeg leser til Støtteforeninga for kreftsyke barn :)

  Lykke til med og nå målene dine :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med den nydelige 1-åringen:-) Mange fine lesemål.

  SvarSlett
 8. Flotte lesemål! Og gratulerer så mye til bursdagsbarnet - så nydelig hun er!

  SvarSlett
 9. Flotte lesemål, spesielt punkt 8. Og gratulerer med dagen til vesljenta.

  SvarSlett
 10. Kjempe fine mål=) Søtt bilde! Gratulere til bursdagsbarnet!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen til lillejenta, fint bilde:)Likte målene dine, lurt å vente, slik at du fikk tenkt grundig gjennom dem:) Skal se nærmere på det å lese for en god sak:)

  SvarSlett
 12. Tusen tusen takk for fine kommentarer alle sammen :) Det ble bare en liten feiring med boller og de aller nærmeste men jubilanten koste seg. Vi skal ta det igjen bare vi får flytt, da får vi plass til hele familien i et stort kalas :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.